E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇamlıca Camii için flaş karar---

Çamlıca Camii için flaş karar

Çamlıca Camii için flaş karar
09 Ocak 2016 - 12:42 borsagundem.com

Bakanlar Kurulu, Ferah ve Kısıklı'da bulunan 31 parselin acele kamulaştırılması kararı aldı

Camlıca Camii inşaatında sona gelinirken camiye giden yollar üzerinde yer alan taşınmazların acele kamulaştırılması kararı alındı. Aysel Alp’in Hürriyet’teki haberine göre Bakanlar Kurulu, 4 Ocak tarihli kararında Ferah ve Kısıklı'da bulunan 31 parselin acele kamulaştırılması kararı aldı.Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan onaylı Bakanlar Kurulu kararında, "İstanbul İlinde yürütülmekte olan Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması; İçişleri Bakanlığının 17/12/2015 tarihli ve 2426 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunun 27.maddesine göre, Bakanlar Kurulunca 4/1/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdal09 Ocak 2016 20:06

    arazileri kamulaştırılan o insanlara yazık değil mi.

  • Akıl 09 Ocak 2016 14:47

    Allah hepimize akıl fikir versin..

  • sorun09 Ocak 2016 13:03

    İstanbula girenler camiyi görecek ne güzel. Keşke ahlakı, adaleti, dürüstlüğü de görebilseler. Bir din yaşıyoruz ama Allahla alakası olmayan sahte bir din. El bizi düğünde görsün işte. Yer mi elin gavuru ne halt olduğunuzu bilmiyor mu ? Keşke yabancılara islam dininin ne güzel bir din, peygamberimizin ne güzel insan olduğunu göstersek de islam terör dini imajından kurtulsa. Sorun islamda değil bizim din tüccarı riyakar para tapıcılarda.