E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBüyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu---

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
14 Nisan 2022 - 09:21 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün Tayland, Mali, Yemen ve Yeni Zelanda büyükelçileri güven mektupları takdim edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öğleden sonra ilk olarak Tayland Büyükelçisi güven mektubu sunacak.

Ardından, Mali Büyükelçisi Issa Ousmane Coulibaly, Yemen Büyükelçisi Mohamed Saleh Ahmed Turiq  ve Yeni Zelanda Büyükelçisi Zoe Coulson-Sinclair güven mektubu takdim edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgili ülkelerin büyükelçilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı davada karar

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlardaki balon sönecek

 

Erdoğan duyurdu: 6 ay bakanlık ödeyecek

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı'yla görüştü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polise tebrik mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seçmen14 Nisan 2022 12:23

    Suriye politikası diğer değişle felaketinin mimarı olan başımıza milyonlarca sığınmacıyı musallat eden hayalperest gerçekreden uzak başarısız bir adamın partisinin millet ittifakı içinde yer alması.seçmeninizi anlayamadığınızın açık göstergesi. Bu halk Davutoğlunu istemiyor, oy vermez kabul etmez  sizide ortak eder bu ikinci Ekmelettin olayı olur bizden söylemesi.

  • Mucise Reis ;)14 Nisan 2022 10:12

    Mektuplar Kılıçdaroğlu, meral akşener e gelseydi tv programlarını düşünemiyorum :D  nasıl yaranıyırım, nasıl rütebeme rütbe katarım diye savaşırlardı :D hatta dikkat edin. reyting saati en çok izlenende x tarafın insanları konşuyor, reyting saati az zaman diliminde y tarafın insanları konuşuyor. x tarafı savunana tarafsız denenler veriyor veriştiyior, karşında y tarafı pek ifade etmeyen ama güçsüz bir rakip oluor. y tarafı yerden yere vuruyorlar. Halkın izlenimide yaa bak x taraf haklı imajı oluşuyor. ama bilmiyorlarki millet tartışılanları değil ekonomisini düşünüyor :D ukraynada savaş oldu, ekonomi problemleri ukrayna savaşı kadar saatler konuşulmadı. İnsanları sosyal medyaya kaçıyor hali ilei tv laışkanlığı azaldı. Şimdi baktılar sosyal medya güçleniyor, orayada yasaklar gelecek. sanıyorlarki zihinler kilitlenecek, herkesde iyi köyü telefon engelleyemez denetleyemezsin rusya ukraynayı engelleyemedı tvleri kapatsada sosyal medya saldırsada.

  • murat14 Nisan 2022 09:31

    Halk da güven mektubu verecekmi . Bakıldığında ülkenin ve toplumun durumu göz önüne alındığında kocaman bir hayır.