E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBürokraside taşlar yerinden oynuyor---

Bürokraside taşlar yerinden oynuyor

Bürokraside taşlar yerinden oynuyor
27 Nisan 2014 - 08:31 borsagundem.com

Bürokraside görevden almalar devam ediyor

Sermaye Piyasası Kurumu’nda tüm yönetimin değişmesinin ardından, dün de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda üst düzey görevden alma ve atamalar oldu. Hürriyet'in haberine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda boş bulunan müsteşarlık makamına, eski Müsteşar Ahmet Erdem tekrar getirildi. Sonraki görev değişikliklerinin merkez bankası ve Borsa İstanbul’da olacağı ileri sürülüyor.

BAKANLIKLARDA ATAMALAR

Resmi Gazete’de dün yayınlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarlığına Başbakanlık müşaviri Ahmet Erdem atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda ise Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman görevden alınarak Bakanlık Müşavirliğine getirilirken, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yavuz Erdal Kayapınar atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bakanlık müşavirliklerine de Ferruh Parmaksız, Mehmet Latif Çiçek ve Cemil Yalman atandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)