E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBurgan Bank ve Garanti Portföy'den işbirliği---

Burgan Bank ve Garanti Portföy'den işbirliği

Burgan Bank ve Garanti Portföy'den işbirliği
07 Haziran 2016 - 15:09 borsagundem.com

Burgan Bank, müşterilerine sunduğu yatırım ürünleri gamına, Garanti Portföy Yönetimi’nin yatırım fonlarını da ekledi.

Türkiye Elektronik Fon Alım Satım (TEFAS) Platformu üyesi kurumlar arasında aktif pazarlama ve dağıtım anlaşması imzalanmasının mümkün hale gelmesinin ardından Burgan Bank önemli işbirlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Mayıs 2016’da imzalanan anlaşma ile Burgan Bank ve Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. önemli bir işbirliğini hayata geçirdi.

Türkiye'nin ilk portföy yönetim şirketi olan ve uzun yıllara dayanan sektör tecrübesine sahip Garanti Portföy ile Burgan Bank’ın gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde, bankanın müşterilerine sunduğu ürün gamı zenginleşiyor. Burgan Bank, söz konusu ortaklık ile Garanti Portföy Yönetimi’nin kurucusu ve yöneticisi olduğu yatırım fonlarını müşterilerine sunacak.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç bu işbirliğine ilişkin, “Burgan Bank olarak2015’te olduğu gibi 2016 yılında da bankacılık sektörünün üzerinde bir büyüme gerçekleştirerek istikrarlı gelişimimizi sürdürürken, bir yandan da müşterilerimize yeni ürün ve hizmetler sunmak için işbirlikleri ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda, Türkiye’nin en iyi portföy yönetim şirketlerinden Garanti Portföy ile Burgan Bank’ın yenilikçi ve çözüm odaklı hizmet anlayışını birleştirerek müşterilerimize daha geniş bir ürün gamı sunma fırsatını yakalamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”dedi.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş de şöyle konuştu: “Burgan Bank olarak; bireysel bankacılıkta müşteri odaklı ve yenilikçi hizmetlerimizi geliştirmeye, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak başarılı ortaklıklara imza atmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk portföy şirketi olan Garanti Portföy ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde müşterilerimize geleceklerine yatırım yapabilmeleri için daha fazla ürün çeşidi sunabileceğiz.TEFAS Platformu kapsamındaki işbirliklerimiz arasına Garanti Portföy’ü eklemekten büyük memnuniyet duymaktayız.”

Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Kaya ise şunları söyledi:“Garanti Portföy günümüzün son derece dinamik piyasa şartlarında, tecrübeli ve uzman yatırım yönetimi kadrosu ile müşteri varlıklarını en etkin şekilde yönetmek ve yatırımcı taleplerine en uygun çözümleri üretmek amacıyla çalışmaktadır. Sunduğumuz geniş ürün yelpazesinde yatırımcılar hem Türkiye hem de global piyasalara yatırım yapan yatırım fonlarımız arasından kendi risk ve getiri beklentilerine uygun fonları seçme imkanı bulabilmektedir. Garanti Portföy olarak kurucusu olduğumuz bu yatırım fonları çeşitliliğini TEFAS Platformu aracılığıyla Burgan Bank müşterilerine sunmaktan ve Burgan Bank ile yaptığımız bu değerli işbirliğinden dolayı mutluluk duyuyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)