E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz'ın paylaşımı Fransa'da olay oldu!---

Burak Yılmaz'ın paylaşımı Fransa'da olay oldu!

Burak Yılmaz'ın paylaşımı Fransa'da olay oldu!
26 Nisan 2021 - 11:25 borsagundem.com

Lyon maçında galibiyeti getiren tarihi performansıyla Lille'de şampiyonluk fitilini ateşleyen Burak Yılmaz'ın maç sonu paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz, 34. haftada oynanan Lyon maçındaki müthiş performansıyla, ligin bitmesine 4 hafta kala şampiyonluk fitilini ateşledi.

Parc Olympique Lyon'da oynanan mücadelede takımı 2-0 gerideyken sahneye çıkan Burak Yılmaz, attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle 3-2'lik galibiyetin mimarı oldu. Burak Yılmaz'ın önderliğinde muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lille, puanını 73'e yükseltti ve liderlik koltuğunu PSG'den devraldı.

Fransa'nın konuştuğu Burak Yılmaz, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şampiyonluk ateşini de yaktı. Ligde şampiyonluk için son 4 maç kalmasına işaret eden Yılmaz, paylaşımına, "Son 4 İnşallah" notunu düştü. Milli oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde onbinlerce etkileşim aldı.

Fransa'da Burak Yılmaz rüzgarı

Fenerbahçe 3 - Kasımpaşa 2

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim15 Mayıs 2021 04:14

    Keske soyle deseydi filistin diye bir ulus var f16 lara bombalarina tas sopa ile karsi duruyor bizim isimiz cok daha kolay