E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBurak Sözübir, Yünsa hisselerini sattı---

Burak Sözübir, Yünsa hisselerini sattı

Burak Sözübir, Yünsa hisselerini sattı
28 Ekim 2021 - 09:49 borsagundem.com

Pay yapısında değişim meydana gelen ve KAP bildiriminde bulunuldu.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince Vestel Elektronik (#VESTL), Altınyağ Madencilik (#ALMAD), Pera GYO (#PEGYO), Yünsa (#YUNSA) ve Vestel Beyaz Eşya (#VESBE)'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Burak Sözübir'in Yünsa paylarını satması dikkat çekerken, hisse alımları Eylül ayında yapılmıştı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama şu şekilde:

Burak Sözübir o hissede ortaya çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ❌bisem⛔️Tubik🆘28 Ekim 2021 21:52

    Arkadaşlar bende de NET HOLDİNG ☑️var..durumunuzu çok iyi anlıyorum..Allah sabırlar versin...besim tibuk☑️ da beni mahvetti..Düşmez kalkmaz bir Allah..düşmez kalkmaz bir Allah.

  • Erdem asaf28 Ekim 2021 13:21

    Bu dinsiz Burak Götibir hakkından gelecek bir vatan evladı yok mu

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ28 Ekim 2021 20:17

    onun hakkında SEDAT PEKER gelir idi o da yurtdışına kaçtı.başka birisi bununla baş edeceğini hiç zannetmiyorum.bununda arkasında kirli güçler vardır çünkü kendisi kirli birisine benziyor milyonlarca yatırımcının ocağını söndüren birisi denilmektedir.

  • Volkan28 Ekim 2021 12:16

    İhracatçılar veya ithal ikamesi ürün üretenler artık şanslı, diğerleri riskli. Yünsa Avrupa pazarına yakın ama yün Avustralya'dan geliyoryor, takım elibise üretip Avrupa'a satar belki. Öte yandan kıyafet serbestisi genişliyor, yün takım elbiseye olan talep artar mı bilemiyorum.

  • RAMO CANCAN28 Ekim 2021 11:37

    vay adi adam vay.....2 TL den hisseleri topları 20 TL yaptı sürekli sat sürekli sattı.alana hayırlı olsun.

  • Gözü kapalı 28 Ekim 2021 10:52

    Bu Burak denilen şahıs hisseleri alırken kap atılıyor satarken niye toplu mal satmış gibi geçmişe donuk kap atılıyor ki bu bir kurum varmış ülkemizde tam olarak ne is yaptığını bile var mi acaba merakimdan soruyorum

  • güzel iş 28 Ekim 2021 10:03

    la tezgah kur milleti dolandır sonra göstere göstere sat nasıl ama la devlet el koysun mallarına hisselerine çok mu zor al varlık fonuna zaten milletin parası helal olsun devletimize der geçeriz ama  derin hisse de beni devlet koruyor derdi savcısı polisi kankisiydi demek doğruymuş adam hala ortalarda. hala onu bunu pazarlıyor kimsede tık yok. o zaman neymiş..

  • Devam kee28 Ekim 2021 10:02

    1500 desteğini aşağı kırmadığımıx sürecee trendeyiz kapanışa doğru risk almak istemeyenler çıkacaktır 3 gün tatil var hafif sarkmalar olabilir korkmayın..!

  • EKRİST28 Ekim 2021 11:38

    Bana cevap hakkı doğmuştur.bizim borsa eğer abd ile kapışmak ise döviz bazında çöp.fakat hissen iyi olur ise korkma derim.