E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBurak Demirpehlivan Alnus Yatırım’da---

Burak Demirpehlivan Alnus Yatırım’da

Burak Demirpehlivan Alnus Yatırım’da
20 Ekim 2016 - 12:26 borsagundem.com

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Burak Demirpehlivan’ı Uluslararası Piyasalar Direktörü olarak transfer etti.

2015 senesinde kaldıraçlı ve türev piyasalara hızlı bir giriş yapan Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. finansal yatırım sektörünün önemli isimlerinden Burak Demirpehlivan’ı transfer ederek Uluslararası Piyasalar Direktörlüğüne getirdi. Hatırlanacağı üzere 2016 senesinin başında yeni bir yapılanma sürecine giren Alnus Yatırım önce sektörün duayen ismi Egemen Kaya’yı şirketin CEO’su olarak ardından Pazarlama dünyasının yenilikçi ismi Özgür Cinbiş’i transfer etmişti.

Burak Demirpehlivan Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra University of Reading’te Trading ve Yatırım Bankacılığı üzerine yüksek lisansını tamamladı. Ardından Türkiye’de İş Yatırımda çalışma hayatına başladı ve hisse senedi, türev ürünler ve uluslararası piyasalar olmak üzere çeşitli işlem masalarında trader olarak görev aldı. İlerleyen süreçte Saxo Capital Markets Menkul Değerlerin kuruluşunda rol alan Burak Demirpehlivan burada satış biriminde ve ardından yatırımcı ilişkileri  bölümlerinde müdürlüğünü aldı. 2015 yılında Burgan yatırıma hazine müdürü olarak katıldı ve burada FX ve Uluslarası Piyasalar departmanın gelişmesine yardımcı oldu. Ekim 2016 ile Alnus Yatırım’da Uluslararsı Piyasalar Direktörü olarak görevinin başına geçen Burak Demirpehlivan 5 dil bilmekte ve bir çocuk babasıdır.

Alnus Yatırım Hakkında : Alnus Yatırım, uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uluslararası standartlara uygun ürün ve hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda ülkesi ve müşterileri için güvenin, saygının ve devamlılığın simgesi olmak ana hedefidir. 1990 yılından bu yana yabancı kurumsal yatırımcılara araştırma ve aracılık hizmetleri sunmakta olan Sardis Menkul Değerler A.Ş, 24.12.2014 tarihi itibariyle ortaklık yapısındaki değişikliğin ardından Nusret ALTINBAŞ tarafından 27.500.000 TL ödenmiş sermayesiyle Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. adıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Alnus Yatırım; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından denetlenmekte olup, geniş yetkili lisans belgesi ile hizmet vermektedir. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)