E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBülent Ersoy canlı yayında bayıldı---

Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı

Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı
16 Aralık 2013 - 00:57 borsagundem.com

Show TV'de Bülent Ersoy Show'da canlı yayında izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı. Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı

Sanatçı Bülent Ersoy, bir televizyon kanalında canlı olarak yayınlanan 'Bülent Ersoy Show' adlı programda bayılarak yere düştü. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bülent Ersoy'un tansiyonunun düştüğü belirtildi. Bir süre sonrada programına kaldığı yerden devam etti.



Show TV'de ekrana gelen Bülent Ersoy Show'da izleyenleri şok eden bir olay yaşandı. Bülent Ersoy canlı yayında 'Sessini duyamam, yüzünü göremem' şarkısını söyledikten sonra bir anda yere yığıldı. Bülent Ersoy'a hemen stüdyoda ilk müdahale yapıldı...

Bülent Ersoy'un yere yığılmasının ardından kanal reklama geçti. Reklam arasından sonra korkulan olmadı ve Bülent Ersoy sevenlerine açıklamayı bizzat kendisi yaptı.

Bülent Ersoy tansiyon düşüklüğü nedeniyle bir baygınlık geçirdiğini ifade etti.

Bülent Ersoy açıklamasını yaparken stüdyodakilerin ‘Diva’ diyerek tezahürat bulunmasına “Var olun sağolun eksik olmayın çok teşekkür ederim” diyerek karşılık dedi.

Ersoy açıklamasında “Biraz tansiyonum çıkmış, insanız tabi böyle şeyler olabilir, ama hayat devam ediyor, show devam ediyor ama beni bağışlayın aksiyonumu layığı ile yerine getiremeyebilirim belki bunun için beni affedin” diyerek programına kaldığı yerden devam etti.

Programda İzzet Yıldızmeşe, Beklıs Akkale Selahattin Alpay ve Nuray Hafiftaş gibi Türk Halk müziği üstatları konuktu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)