E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan FETÖ itirafı---

Bülent Arınç'tan FETÖ itirafı

Bülent Arınç'tan FETÖ itirafı
21 Temmuz 2016 - 20:54 borsagundem.com

Twitter'da yayınladığı videolu mesajında tarihi bir itirafta bulunan Bülent Arınç, "Bana ahmak diyebilirsiniz. FETÖ'nün terör örgütü olduğu o gece anladım" dedi.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Sosyal Medya üzerinde videolu açıklamalarda bulunan Bülent Arınç, önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaları 5 bölümlük bir videoyla yayınlayan Arınç, “15 Temmuz akşamı silahlı bir darbe girişimi oldu. Bunu yapan da Paralel Yapıdır. Darbeyi yapan darbeci askerler, darbe girişimini Gülen irtibatlı yapmışlardır” dedi.

AKP kurucularından olan Bülent Arınç, 15 Temmuz darbe gecesine ilişkin olarak şöyle devam etti “Şunu herkesin bilmesi gerekir, bunu ben darbe gecesi öğrenmekle beraber “Ne kadar da ahmak bir insanmışsın, herkes söylüyordu, herkes bunu söylüyordu, sen itiraz ediyordun diyebilir. Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olması o gece ortaya çıkan bir olaydır. Ben o gece öğrenmiş olabilirim, sayın Cumhurbaşkanımız da Genelkurmay Başkanımız da o gece öğrendi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)