E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBuffett'ın sağ kolundan yatırım tavsiyesi---

Buffett'ın sağ kolundan yatırım tavsiyesi

Buffett'ın sağ kolundan yatırım tavsiyesi
04 Şubat 2015 - 15:43 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Buffett'ın 50 yıllık yakın dostu Jack Bogle, yatırımcılara tavsiyede bulundu

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ünlü borsa yatırımcısı ve Buffett'ın yakın dostu Jack Bogle, yatırımcılara yatırım fonlarına yönelmeyi önerdi. 

Financial Times, ünlü yatırımcı Warren Buffett'ın her yıl şirketi Berkshire Hathaway için yazdığı yıllık yatırım mektubundan kesitler yayımladı. 

Mektubun tamamı Şubat sonunda yayımlanacak. 

Mektupta hem Buffett hem de Buffett'ın 50 yılı aşkın süredir sağ kolu olan Jack Bogle'dan yatırım tavsiyeleri yer alıyor. 

Bogle, Buffett için, "Beethoven size nasıl bir senfoni yazılacağını söyleyebilir ama siz Beethoven'ın yazdığı gibi bir senfoni yazamazsınız. Başarı elde etmek umuduyla ne Beethoven'ı ne de Buffett'ı taklit edin. Her zaman Bogle'ı taklit edebilirsiniz ama. Sadece yatırım fonları satın alabilirsiniz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fonlara, ama zamanında!04 Şubat 2015 16:49

    borsalar fed kararıyla çökebileceğinden doları öneriyorlar ama faiz yükselirse bugünden alınacak düşük faizli abd fonları iyi bir zarar yerler.o halde en mantıklısı dünyada en yüksek faizli veren fonlar bizimki dahil(ama kademeli alımlarla).Hisse senetli fonlar ve bireysel hisse almak ise büyük zararlara neden olabilir abd faiz yükseltmesiyle.