E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBu ürünlerde taklit ve tağşiş yapıldı---

Bu ürünlerde taklit ve tağşiş yapıldı

Bu ürünlerde taklit ve tağşiş yapıldı
19 Aralık 2016 - 11:47 borsagundem.com

Tarım Bakanlığı gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan şirketleri afişe etti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen aralarında et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, takviye edici gıdalar, çikolata ve kahvenin yer aldığı 96 firmaya ait 150 parti ürün kamuoyuna duyuruldu.

Taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler ve ürünlerinin parti numaraları, Bakanlığın internet sitesinde açıklandı.

O ÜRÜNLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...

Buna göre, taklit, tağşiş yapıldığı veya ilaç etken maddesi ilave edildiği tespit edilen toplam 96 firmaya ait 150 parti ürün kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Öte yandan, piyasa gözetimi ve denetimi kapsamında Bakanlıkça 2012'den bu yana 642 firmaya ait bin 323 parti ürünün ismi açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ19 Aralık 2016 14:41

    sadece teşhirle yetinilmemeli, zira bu yüzsüz sahtekarlar her seferinde, ambalaj değiştirerek farklı sahte markalarla yine piyasaya ürün sunuyorlar, bu sahtekarlara caydırıcı cezalar getirilmeli... ve ticaretten tamamen men edilmeliler...

  • ad19 Aralık 2016 12:20

    sadece teşhir mi ediliyor, başka ceza veriliyor mu. vatandaşa at, eşek ve domuz yediren bu domuzlar cezaevine gönderiliyor mu, iş yeri kapatılıyor mu. sanmıyorum. para cezası ile yetiniliyor.