E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBu havuza mayoyla girmek yasak!---

Bu havuza mayoyla girmek yasak!

Bu havuza mayoyla girmek yasak!
21 Ekim 2013 - 09:06 borsagundem.com

Belediyenin havuzunda inanılması güç yasak...

‘Bu kadar da olmaz’ dedirten olay Fatsa’da yaşandı. Görevliler, eski vekilin eşini “Mayon uygun değil” diyerek yüzme havuzundan kovdu. Fat­sa'da ya­şa­nan olay ‘Bu ka­dar da ol­ma­z’ de­dirt­ti. Es­ki mil­let­ve­ki­li­nin eşi, ma­yo­su uy­gun bu­lun­ma­dı­ğı için AK­P’­li be­le­di­ye­ye ait yüz­me ha­vu­zu­na alın­ma­dı. Olay, 18 Ekim Cu­ma gü­nü mey­da­na gel­di. ANAP 18. Dö­nem Or­du Mil­let­ve­ki­li Yıl­maz Sa­ni­oğ­lu­’nun 67 ya­şın­da­ki eşi Ne­şe Sa­ni­oğ­lu AK­P’­li Fat­sa Be­le­di­ye­si­’ne ait Spor Komp­lek­si­’n­de ha­vu­za gir­mek is­te­di. O gün ha­vuz sa­de­ce ba­yan­la­rın kul­la­nı­mı­na açık­tı. Ne­şe Sa­ni­oğ­lu da ge­li­ni 35 ya­şın­da­ki Me­lek Sa­ni­oğ­lu, to­run­la­rı 13 ya­şın­da­ki Gün­sen ve 5 ya­şın­da­ki Yıl­maz Sa­ni­oğ­lu ile bir­lik­te yüz­me ha­vu­zu­na git­ti.

Görevli engeli
Ka­bin­de ma­yo­su­nu giy­dik­ten son­ra ha­vu­za gir­me­ye ha­zır­la­nan Ne­şe Sa­ni­oğ­lu, bu sı­ra­da bir ba­yan gö­rev­li ta­ra­fın­dan “Bu ma­yo ile ha­vu­za gi­re­mez­si­n” de­ni­le­rek dur­du­rul­du. Bu du­rum kar­şı­sın­da şaş­kı­na dö­nen Sa­ni­oğ­lu, “Ne var­mış ma­yom­da­” di­ye sor­du. Gö­rev­li, “Ma­yo­nuz uy­gun de­ği­l” ya­nı­tı­nı ver­di. Bu­nun üze­ri­ne 67 yaşındaki Ne­şe Sa­ni­oğ­lu, ge­li­ni ve to­run­la­rıy­la bir­lik­te ha­vu­zu terk et­ti. Olan­la­ra bir an­lam ve­re­me­yen Ne­şe Sa­ni­oğ­lu, ma­yo­su­nun ba­ha­ne edi­le­rek ha­vu­za so­kul­ma­yı­şıy­la il­gi­li şun­la­rı söy­le­di:

‘Gardiyan gibiydi’
“Ha­vuz­da­ki ba­yan gö­rev­li, gar­di­ya­n eda­sıy­la bi­zi ha­vu­za al­ma­mak için ça­ba­la­dı. Ge­li­nim, ‘Ha­nı­me­fen­di es­ki bir mil­let­ve­ki­li eşi­di­r’ di­ye­rek gö­rev­li­yi bil­gi­len­dir­me­ye ça­lış­tı. An­cak gö­rev­li so­ğuk ta­vır­la­rı­nı sür­dü­rün­ce ku­ru­mun yet­ki­li­siy­le gö­rüş­mek is­te­di­ği­mi be­lirt­tim. Ge­len yet­ki­li ba­ya­na, ken­di­mi­ze ya­pı­lan hak­sız­lı­ğı aktardım. Yet­ki­li ba­yan ise üze­rim­de­ki kı­ya­fe­te el­le­riy­le do­kun­du. Ma­yo­ya el­le do­kun­mak su­re­tiy­le ne yap­mak is­te­di­ği­ni pek an­la­ya­ma­dım. Yor­gun­luk at­mak üze­re ke­yif­le ve zevk­le git­ti­ği­miz Fat­sa Be­le­di­ye­si Spor Komp­lek­si­’n­de in­san ola­rak şah­sı­mı­za ya­pı­lan üs­lup ve ta­vır­la­rı kesinlikle haz­me­de­me­dim. Şi­ka­yet­le­ri­mi­zi tesisin mü­dürüne bil­dir­dik. Şimdi ge­re­ği­nin ya­pıl­ma­sı­nı bek­li­yo­rum. (Ayşen TÜRKMEN / Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yalovali21 Ekim 2013 11:12

    vekil esinin gelini sanirim ülkenin nasilda cag atladiginin ,ileri demokrasiye nasilda gectiginin henüz farkina varamamis .. sikayetlerini tesisin müdürüne bildirmismis..))) gecmis olsun canim benim,Allah baska keder vermesin..))