E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBorsanın önemli isimlerinden Adnan Bahar vefat etti---

Borsanın önemli isimlerinden Adnan Bahar vefat etti

Borsanın önemli isimlerinden Adnan Bahar vefat etti
15 Şubat 2022 - 23:45 borsagundem.com

Türkiye’nin en eski borsacılarından Adnan Bahar bu akşam hayatını kaybetti. Adnan Bahar yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatıyordu.

Bahar Menkul Değerler’in sahibi ve yaklaşık 40 yıldır sermaye piyasalarının içinde olan Merkez Bankası'nın sayılı hissedarlarından biri olan Adnan Bahar, üniversitelerde Türk sermaye piyasalarını gençlere de anlatmak için büyük çaba sarf ediyordu.

Adnan Bahar’ın ölüm haberini oğlu duyurdu. Bu akşam vefat eden Adnan Bahar, bir ay önce sosyal medya üzerinden “Yoğun bakıma kaldırılıyorum, hakkınızı helal edin lütfen , tüm dualarınızı bekliyorum” diye mesaj atmıştı.

Adnan Bahar’ın vefat haberini çocukları şu şekilde duyurdu:

Sevgili babamız Adnan Bahar’ın aramızdan zamansız ayrılmasının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumun cenazesi yarın (16 Şubat Çarşamba) ikindi namazına müteakip Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahı Karacaahmet Mezarlığı’nda (yeni bölüm) toprağa verilecektir. Çelenk gönderilmemesi, arzu edenlerin hayır kurumlarına bağışta bulunmaları rica olunur.

Borsa Gündem ekibi olarak Adnan Bahar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, akraba, dost ve tanıdıklarına baş sağlığı dileriz.

Adnan Bahar derin birikimiyle sermaye piyasalarını gençlere anlattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)