E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBorsada kazandı, ortadan kayboldu---

Borsada kazandı, ortadan kayboldu

Borsada kazandı, ortadan kayboldu
06 Haziran 2017 - 15:28 borsagundem.com

480 bin TL’yi cebine koyup, “İşe gidiyorum” diye çıktığı evine bir daha dönmeyen Mehmet Yılmaz’la ilgili iddialar ekrana yansıdı

BORSAGUNDEM.COM

Borsada parayı buldu, ortadan kayboldu, ailesi peşine düştü…
İstanbullu borsacı Mehmet Yılmaz’ın sırrı ekrana yansıdı. Beyaz TV’deki “Yalçın Abi” programı öğlen saatlerinde ilginç bir vakayla seyircinin karşısına çıktı. Ekrana gelen iki kadının sözleri, ilgiyi bir anda borsa dünyasına çevirdi. Üstelik anne oğlunun, eş kocasının eve dönmesi için çağrı üstüne çağrı yapıyordu.
Borsada 480 bin TL kazandıktan sonra “İşe gidiyorum” diye evden çıkan ancak bir dönmeyen 3 çocuk babası Mehmet Yılmaz’la ilgili kafalarda hayati kuşkular da ağır basınca sır daha da ürkütücü hale geldi.

SEVGİLİSİ VAR MI?

Programa konuşan bir görgü tanığı, “1.5 ay önce sahilde karşılaştık. Tek başına yürüyordu, cep telefonuyla konuşuyordu. Üzerinde kot vardı, siyah kısa kollu bir tişört giymişti” dedi. Detaylardan da dikkatli bir bakışa sahip olduğu anlaşılan görgü tanığı kadın noktayı koydu: “Bu onu son görüşüm oldu.”
Muhabirin “Sevgilisi var mıydı?” sorusu ise kayıp borsacı olayının yönünü değiştirecek kadar etkili oldu.
Görgü tanığı bu kez de, “Evet bir bayan arkadaşı vardı, siyah saçlı, uzun boylu. Bir süre önce o da buralarda dolaşıyordu”diye konuştu. Ve ekledi: “Bir ilişkisi vardı onunla…”
Ailesi ekrandan, 480 bin TL ile giden ancak bir daha haber alamadıkları kayıp evladın, kayıp eşin acısını Türkiye ile paylaşırken, Mehmet Yılmaz’dan flaş bir haber geldi.

KARAKOLA GİTTİ, İFADE VERDİ

Borsacı Yılmaz’ın Gümüşyaka Polis Karakolu’na giderek ifade verdiği, ancak hakkında bir yakalama kararı olmadığı için ifadesi alındıktan sonra gönderildiği öğrenildi.
Şimdi, Borsada kazandığı 480 bin lira evden ayrılan 3 çocuk babası Mehmet Yılmaz için, “Parayı buldu, sevgilisine koştu” iddiası konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :