E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBorsacı anne biricik oğlunu kaybetti---

Borsacı anne biricik oğlunu kaybetti

Borsacı anne biricik oğlunu kaybetti
09 Mayıs 2016 - 12:39 borsagundem.com

Deutsche Securites Menkul Değerler çalışanı Feriha Ferah Sarı’nın oğlu Emir, ATV kazasında can verdi

Borsacı annenin en acı günü… Anneler Günü’nde yüreği genç yaşta kaybettiği biricik oğlunun ateşiyle yandı…

Deutsche Bank Group üyesi Deutsche Securites Menkul Değerler çalışanı Feriha Ferah Sarı, eşi Faruk Sarı ve oğlu Emir Hafız’la hafta sonu tatili için Kocaeli Kartepe’deki evlerine gitti. Anne, baba eve yerleşirken, Emir ve arkadaşı ATV aracıyla gezmeye çıktı. Ancak Emir Hafız’ın kullandığı ATV, Örnekköy yolu üzerinde uçuruma yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden jandarma ve 112 sağlık servisi ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan Emir Hafız Sarı'nın duran kalbi tekrar çalıştırılmasına rağmen Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz genç kurtarılamadı. Arkadaşı ise kazada hafif yaralandı.

Lise öğrencisi olan Sarı'nın cenazesi dün Yeniköy Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Deutsche Bank, Emir Hafız Sarı’nın vefatından duyulan büyük üzüntüyü gazete ilanıyla paylaştı. Borsagundem.com olarak Emir Hafız Sarı’ya Allah’tan rahmet, Sarı Ailesi’ne başsağlığı, Deutsche Securites Menkul Değerler’e sabırlar dileriz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibretlik..10 Mayıs 2016 07:09

    borsada çoluk çocuğunun rızkını kaptırıp, onların hayatını zehir eden aileleri de düşününce, sanki acısı bu dünyada çıkmış.. allahın sevdiği kuluymuş kadın.. deutche nin vatandaşları nasıl tufaya düşürdüğünü herkes biliyor..

  • mustafa ateş09 Mayıs 2016 15:27

    bu araçları yasaklamak için daha kaç kişinin ölmesi gerek