E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBorsa İstanbul’dan bedensel engelli milli okçu’ya destek---

Borsa İstanbul’dan bedensel engelli milli okçu’ya destek

Borsa İstanbul’dan bedensel engelli milli okçu’ya destek
08 Kasım 2016 - 19:18 borsagundem.com

Borsa İstanbul, bedensel engelli milli okçu Abdullah Yorulmaz’a sponsor oldu.

Borsa İstanbul, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Türkiye Okçuluk Federasyonuna bağlı bedensel engelli milli okçu Abdullah Yorulmaz’a sponsor oldu.
Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Yorulmaz ve eşi Sevgi hanımı makamında ağırlayarak kendisine destek olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kabulde Yorulmaz’a, Borsa Istanbul bayrağı ve logolu t-shirt hediye edildi.

Yorulmaz da Karadağ’a ve Borsa istanbul’a, desteklerinden ötürü teşekkür ederek, aldığı bu maddi ve manevi desteklerle azminin daha da arttığını ve mili forma ve ay yıldızlı bayrak için çok daha fazla ter dökeceğininin sözünü verdi.

Borsa İstanbul olarak milli sporcu Yorulmaz’a yeni bir tekerlekli sandalye, sportif faaliyetlerine yönelik olarak ok ve yay hediye edilecek, Milii sporcu Yorulmaz, uluslararası arenada ülkemizi ve milletimizi daha iyi temsil edebilmesi ve başarılar kazanması için desteklenecek.

ABDULLAH YORULMAZ KİMDİR?

1983 doğumlu olan Yorulmaz, 10 yıl önce motosikleti ile trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından iki ayağı da felç olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Yorulmaz, buna rağmen hayata küsmedi. Okçuluk sporu ile tanışan ve gösterdiği başarı ile milli takıma kadar yükselen Yorulmaz, kendisi gibi engelli olan Sevgi Yorulmaz ile hayatını birleştirdi. Sevgi hanım da evlilikten sonra okçuluğa başladı.

Milli okçu Yorulmaz, 02-08 Nisan 2016 tarihlerinde Fransa’da yapılan Avrupa Şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil etti. Yorulmaz, turnuvada Avrupa 4.sü oldu. 2014’te Ankara’da yapılan Türkiye Şampiyonasında da 3.lük elde etti.

Çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Yorulmaz, turnuva ve yarışmalara hazırlanmak için haftanın 6 gününü okçuluğa ayırıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)