E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorsa İstanbul'da gong Derlüks için çaldı---

Borsa İstanbul'da gong Derlüks için çaldı

Borsa İstanbul'da gong Derlüks için çaldı
04 Temmuz 2019 - 09:40 borsagundem.com

Derlüks Deri ‘DERAS’ koduyla bugün Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem görmeye başladı.

BORSAGUNDEM.COM

27-28 Haziran tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasası'nda 2,66 TL sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle halka arz olan Derlüks Deri’ye, 11.000.000 adet satış planlanmasına rağmen, 21.894.968 adet talep geldi. Yaklaşık 2 kat talep gelen hissede, yatırımcı katılımda ise rekor kırıldı. 17 kurumsal 1.156 bireysel, toplam 1.173 yatırımcının talep ettiği Derlüks hisse senedinde, bir yatırımcı hesap başına en çok 15.410 adet alabildi.

Derlüks Deri ‘DERAS’ koduyla bugün Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem görmeye başlarken, Borsa İstanbul'da bu sene gerçekleştirilen 3. halka arz oldu. Derlüks Deri gong törenini gerçekleştirmek üzere,

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gönen,
Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Korkmaz Ergun,
Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şenol Duman,
Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Güzelci,
Derlüks Deri Yönetim Kurulu Danışmanı Selçuk Arslan,
Derlüks Deri Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Kurt,
Meksa Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rıza Kaan Ferhatoğlu,
Meksa Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Vesile Şarlıoğlu, hazır bulundu.

'KAZANDIKÇA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ'

Derlüks Deri Yönetim Kurulu Danışmanı Selçuk Arslan gong töreninden sonra Borsa Gündem'e açıklamalarda bulundu. Arslan, "Bir sene yoğun olarak çalıştık. Bu yoğunlukta karşımıza kurumsallık anlamında çeşitli engellerde çıktı. Ama hepsini bir bir aştık. Sağ olsun SPK ve Borsa İstanbul bize çok yol gösterici oldular. Geldiğimiz sonuçtan oldukça memnunuz. Talep toplamada 2 kat talep geldi ve bunu bekliyorduk. Bu arada yatırımcı sayısı açısından rekor kırmışız. 1594 kişiden ayrı hesap talebi ve 1173 kişiden ayrıca almış.  Hatta daha önce borsada hiç işlem yapmamış yeni yatırımcılar da geldi. Bu da çok hoşumuza gitti. Bundan sonra eski, yeni ortaklarımıza karşı daha adil, daha şeffaf ve daha çok sorumlu olacağız. Son olarak da Allah hiçbirimizi utandırmasın diyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dertli10 Temmuz 2019 21:36

    Borsa hırsız, üçkagıtçı, dolandırıcı, yatagı. En alttan zirveye kadar yorumcusu analisti editörü alayı kan emen vampir. Aklı olan saglıgını kaybetmek istemeyen önünden bile geçmesin. Bir büyük bir dost tavsiyesi. Kurtlar sofrasında kuzular ancak yem olur.

  • b.kemancı04 Temmuz 2019 20:40

    eee. Allah var sizde iyi geçirdiniz ,bu kadar benide benide diyen insanlara çok güzel..yaptınız...eğitim şart ..

  • Mete04 Temmuz 2019 20:37

    Hep böyle derler halka arz edilen hisseler den memnun olan bir tane yatırımcı varmi 19 yıldır görmedim halka arz edilen hisseler in yükseldiğini