E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorfin'den 3 yeni eğitim---

Borfin'den 3 yeni eğitim

Borfin'den 3 yeni eğitim
27 Şubat 2014 - 15:00 borsagundem.com

Borsa, Finans ve Ekomi Eğitim Portalı Borfin, yeni eğitimleri ile Türev ürün eğitim sayısı 7'ye çıkardı

Borfin 3 Yeni Türev ürün eğitimi düzenliyor. Borsa, Finans ve Ekomi Eğitim Portalı Borfin, yeni eğitimleri ile Türev ürün eğitim sayısı 7'ye çıkardı. Türev ürünlere yatırım yapan veya yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, aracı kurum ve bankaların türev piyasa işlemleri ile ilgilenen çalışanları, SPL Lisanslama sınavlarından Türev Araçlar lisansını almayı planlayanlar akademisyenler ve öğrencilere hitap eden eğitimler videolarla veriliyor. iPad ve cep telefonu ile de izlenen eğitimler, zaman ve mekan kısıtı olmaksızın her yerden eğitim alınabilmesini sağlıyor.  

Türev Piyasalara Giriş, BİST VİOP Takas ve Temerrüt Esasları Eğitimi, BİST VİOP Risk Yönetim Esasları Eğitimi Eğitimlerinden oluşan eğitimler profesyoneller tarafından veriliyor. Türev piyasaların

kurulması sırasında hem Borsa İstanbul'da hem de Piyasa ve Takas müdürü olarak VOB'da uzun yıllar görev yapan Dr. Yeşim KARTALLI ve 2008 - 2013 yılları arasında İzmir Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda Piyasa Gözetim Müdürü olarak görev yapan Gökhan Ugan'ın verdiği eğitimle Türev ürünlere yatırım yapmak isteyenlerin piyasaları izleyebilecek donanıma sahip hale gelmeleri amaçlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)