E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBombalı araç içindeki teröristlerle imha edildi---

Bombalı araç içindeki teröristlerle imha edildi

Bombalı araç içindeki teröristlerle imha edildi
21 Ağustos 2017 - 20:10 borsagundem.com

Van şehir merkezinde terör eyleminde kullanılması planlanan bombalı araç, Gürpınar ilçesi kırsalında içindeki 2 teröristle etkisiz hale getirildi

Van Valiliği, eylem yapmak üzere hareket halinde olan bomba yüklü bir aracın, içerisinde bulunan 2 teröristle birlikte imha edildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, kentte yapılan başarılı operasyonlar sonucunda büyük kayıplar veren terör örgütü PKK'ya bir darbe daha vurulduğu bildirildi. 
Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Van Valiliği konu ile ilgili, “İlimizde yapılan başarılı operasyonlar sonucunda büyük kayıplar veren PKK terör örgütüne bir darbe daha vuruldu. 21 Ağustos 2017 tarihinde Gürpınar ilçesi kırsalından Van il merkezinde eylem yapmak üzere yola çıkan bombalı araç, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından düzenlenen operasyonla, içerisindeki 2 terör örgütü mensubu ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğinin temini için bölgede operasyonlar devam etmektedir” bilgisini paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özlem Süer21 Ağustos 2017 23:45

    Bugünlete neden geldik diye düşünmek lazım. 2002 yolu dan önce terör bitmişti. Akp nin hatalı politikaları sonrası terör hortladı. Bünlerce vatandaşımız hayatını kaybetti.

  • oktay doğaner21 Ağustos 2017 22:02

    ellerinize sağlık