E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBlinken'ın ilk mesajı 'uluslararası işbirliği' oldu---

Blinken'ın ilk mesajı 'uluslararası işbirliği' oldu

Blinken'ın ilk mesajı 'uluslararası işbirliği' oldu
24 Kasım 2020 - 23:09 borsagundem.com

Antony Blinken, uluslararası iş birliği mesajı vererek, "Dünyanın tüm sorunlarını tek başımıza çözemeyiz. Diğer ülkelerle birlikte çalışmamız gerek, onların iş birliğine ve aynı zamanda güvenine ihtiyacımız var" dedi

ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, Wilmington'da düzenlediği basın toplantısında, kabinesine seçtiği bazı isimleri tanıttı.

Biden'ın Dışişleri Bakanlığına getireceği Blinken'in ilk mesajı "uluslararası iş birliği" oldu.

Blinken, "Dünyanın tüm sorunlarını tek başımıza çözemeyiz. Diğer ülkelerle birlikte çalışmamız gerek, onların iş birliğine ve aynı zamanda güvenine ihtiyacımız var." diye konuştu.

Biden'ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği görevine getireceği Linda Thomas Greenfield ise "ABD geri döndü, çok taraflılık ve diplomasi geri döndü." ifadelerini kullandı.

Biden, Blinken'i Dışişleri Bakanlığı'na seçti iddiası

Biden'dan Hazine Bakanlığı'na sürpriz isim: Janet Yellen

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Illumunati25 Kasım 2020 12:50

    Welcome the globalists! Fake news, evil based propaganda.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ25 Kasım 2020 11:56

    Bunlar önce hep böyle söylerler millete afyonu verip uyuturlar ondan sonra bildiklerini okurlar millete geçirirler.bunların karşısında ekonomi , siyasi, adelet, sanayi askeri yönden güçlü olur isek bir halt edemezler.daha iran, venezualla, küba, vs vs., bir halt edebildilermi bunlar her zaman sabunu ayağının altına verirler önce sonra muhalefet partilerinede suyu veririp suyu sabunla buluşturdukları anda onlar için işlem tamamdır.