E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBizi de affedin kuyruğu---

Bizi de affedin kuyruğu

Bizi de affedin kuyruğu
11 Haziran 2014 - 04:24 borsagundem.com

İçinde af ve yeniden yapılandırmaların yer aldığı torba tasarı için herkes sıraya girdi

Kapsama emlak vergisinin de alınması için birçok kesim kulis yaparken, TRT kendi alacaklarının da af kapsamına girmesini istedi. Gümrük ve RTÜK cezalarının affedilmesi de diğer talepler arasında. Davası devam eden vergi cezalarının kapsama alınması taleplerine ise sıcak yaklaşılıyor.

Hacer Boyacıoğlu'nun Hürriyet'teki haberine göre Meclis'in bu yasama yılındaki son torba tasarısı olacak olan ve içinde SGK, vergi ve idari para cezalarına yönelik af ve yeniden yapılandırma getiren tasarının taliplisi çok. Geçen hafta alt komisyonda görüşmelerine başlanan tasarı için meclise birçok ziyaretçi gelip gitmeye başladı. Tasarının taliplileri ikiye ayrılıyor. Sosyal güvenlik reformu nedeniyle mağdur olduğunu belirtenler, tasarıda kendilerine de yer verilmesini yetkililere iletiyor. Sosyal güvenlik destek primlerinin kaldırılması, emeklilikte yaşa takılanlar için düzenleme yapılması bu taleplerin başında geliyor. Ancak şu ana kadar söz konusu taleplere “Kaynağımız yok” yanıtı verildi. Birçok kamu kurumu da kendilerine yönelik borçların affedilmesi talebini AKP yönetimine ve milletvekillerine aktarıyor. Bu kurumların başında TRT geliyor. TRT yönetimi, bandrol başta olmak üzere kendisine yönelik olan borçların da af ve yeniden yapılandırma kapsamına girmesini istedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)