E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin için 100 bin dolar tahmini---

Bitcoin için 100 bin dolar tahmini

Bitcoin için 100 bin dolar tahmini
13 Nisan 2021 - 12:35 borsagundem.com

Bir süredir 60 bin dolar sınırını geçmekte zorlanan Bitcoin bugün 62 bin dolara yükselerek yeni bir rekor kırdı. Coinbase'in halka arzı sonrası fiyat tahminleri 100 bin dolara yükseltildi

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Geçen yıl sonbaharda 20 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin önce 50 bin doları sonra da 60 bin dolardaki kritik seviyeyi aştı. Bugün yaşanan yükselişten sonra fiyat hedefi 100 bin dolara yükseltildi.

Dijital varlık kredisi şirketi Celsius Network CEO'su Alex Mashinsky, Bitcoin'in 2021'in sonunda 100 bin dolara ulaşacağını belirterek bu dönemlerde alım yapılmasını önerdi.

ÖDEME ARACI OLDU

Bir televizyon kanalına konuşan Mashinsky, Bitcoin'in daha fazla yükselme potansiyeline sahip olma nedeni bazı şirketlerin artık ödeme aracı olarak kabul etmelerini gösterdi. Borsagundem.com’un yaptığı derlemelere göre bugün dünyanın önemli dergisi TIME yaptığı bir anlaşma ile Bitcoin ile ödemeleri kabul edeceğini açıkladı. Diğer taraftan Elon Musk geçtiğimiz günlerde Tesla markalı araçların Bitcoin ile de satılabileceğini açıkladı.

VOINBASE’İN HALKA ARZI

Coinbase'in halka açılması gibi olayları temel itici güçlerden biri olarak gösteren Mashinksy, şöyle konuştu: 

Coinbase önümüzdeki hafta halka açılacak. Bu kripto para piyasaları için önemli bir gelişme. Haberlere bakıldığında milyonlarca kişiden halka arza talep gelmesi bekleniyor. Bu da Bitcoin için olumlu bir gelişme.

Bitcoin yeni bir rekor kırdı

Bitcoin 60 bin doların üzerinde

Enflasyon, tahvil, altın senaryosu

Veriler ile birlikte TL varlıklarda volatilite artacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)