E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin fiyatı neden artmıyor?---

Bitcoin fiyatı neden artmıyor?

Bitcoin fiyatı neden artmıyor?
15 Temmuz 2021 - 16:17 borsagundem.com

Bitcoin, 30 bin dolara geriledikten sonra neredeyse iki ayı dar bir işlem bandında geçirdi ve veriler, nedeninin ne olabileceğine ışık tutuyor.

Bitcoin (BTC), 30 bin dolara geriledikten sonra neredeyse iki ayı dar bir işlem bandında geçirdi ve veriler, nedeninin ne olabileceğine ışık tutuyor.

Popüler Twitter yorumcusu Nunya Bizniz, 15 Temmuz tarihli gönderilerinde BTC/USD paritesi için 30 bin doların önemini destekleyen argümanlar sundu.

Düşüş kalıcı mı?

BTC fiyatı, ağ esaslarının iyileşme göstermesi ve kripto paranın yaygınlık kazanmasına rağmen, yükseliş trendi oluşturmada başarısız oldu.

Rekor seviyesinden yüzde 50 aşağıda seyreden Bitcoin fiyatı, henüz bir yön belirleyemedi. Sekiz haftadır dar bir aralıkta işlem gören Bitcoin, düşüş beklentisi içinde olanların lehine hareket ediyor.

Nunyaz Bizniz, 30 bin doların kritik bir seviye olduğunu destekleyen bazı teknik faktörler olduğunu açıkladı.

Bunlardan biri de, 30 bin doların aylık grafikte 2018 sonunda görülen 3.100 dolar seviyesi ve 2021 açılış fiyatına kıyasla 1,618 Fibonacci uzatma seviyesinde olması.

Yuvarlak bir sayı olması da, 30 bin doların psikolojik önemini artırıyor. Its psychological significance is compounded by it being a round number, and as others have noted, it fits into a longer-term trendline which places $64,500 as something of a mini-run to a blow-off top.

Bizniz, “Yaklaşık olarak 1,618 Fibonacci uzatma seviyesine denk geliyor, ki önceki iki döngüde destek olarak test edilmiş fakat aylık grafikte hiç bu seviyenin altında kapatılmamıştı" diye belirtti.

Binance'a bir ülkeden daha yasak geldi!

Finans dehasından Bitcoin uyarısı

Doge ve Ether'in çeyreklik kazancı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)