E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBinance: Sorunlarımız büyüme kaynaklı---

Binance: Sorunlarımız büyüme kaynaklı

Binance: Sorunlarımız büyüme kaynaklı
07 Temmuz 2021 - 15:45 borsagundem.com

Binance'ın kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, şirketin son dönemde yaşadığı sorunların kısmen hızlı büyüme kaynaklı olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'ın kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, şirketin son dönemde yaşadığı sorunların kısmen hızlı büyüme kaynaklı olduğunu söyledi.

Changpeng, "Binance çok hızlı büyüdü ve her şeyi doğru yapamamış olabiliriz. Ancak her gün öğrenmeye ve gelişmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Dünya genelinde regülatör kuruluşlarla işbirliği yapma isteklerini tekrarlayan Zhao "Kullanıcıların korunması için yeni yetenekler istihdam edip yeni sistemler kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Binance son dönemde bazı ülkelerde sıkı denetime konu olmuştu. İngiliz regülatör kuruluş FCA geçen hafta Binance'ın İngiltere biriminin faaliyetini durdurmuştu. Japonya ve Tayland gibi ülkeler de Binance hakkında uyarı yayınlamışlardı.

Binance, Sepa ağı üzerinden ödeme yapmayı geçici olarak durdurdu

Ethereum, Bitcoin'i geçti mi?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)