E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeymen halka arzdan vazgeçti---

Beymen halka arzdan vazgeçti

Beymen halka arzdan vazgeçti
04 Mayıs 2018 - 21:36 borsagundem.com

Beymen'in halka arzı, yeterli talebin oluşmaması nedeniyle iptal edildi

Beymen’in hisselerinin %100’üne sahip olan Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş., bugün KAP’a yaptığı açıklamada Beymen’in halka arzının daha ileri bir tarihte tekrar değerlendirmek üzere iptal edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şirket, “Yönetim Kurulumuz, gelişen ülkeler finansal piyasalarında son dönemde yaşanan  dalgalanmaların etkisiyle yeterli talebin oluşmaması nedeniyle, Beymen Mağazacılık A.Ş. hisselerinin halka arzını daha ileri bir tarihte değerlendirmek üzere iptal etmiştir ” dedi.

DeFacto'nun halka arzı iptal edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aklı selim05 Mayıs 2018 22:57

    Beymen de facto kar eden şirketler olmasına rağmen cumhurbaşkanımızın kavgacı tutumu yabancı yatırımcıları ülkemizden kaçırtmaktadır.dövizin yükselmesinin ana sebebi budur.aselsanın ikincil halka arzına bile talep gelmemiştir.ülke böyle yönetilmeye devam ederse sonu felakettir.

  • bir yorum05 Mayıs 2018 04:04

    Spk beşpara etmez şirketleri borsaya açıp durmayın sonra borsa kotundan çıkarıp duruyorsunuz.Artık bizi söğüşletmeyi bırakın yeter artık.O borsa kotundan çıkardığınız şirketlerin senetleri milletin elinde patladı.Yani yatırımcıyı niçin korumuyorsunuz anlamadım gitti ya.

  • Emekci05 Mayıs 2018 00:01

    Kalitelie sirket bu sene bistte halka arz olmaz, ingiltereye gider