E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeykoz'da yangın---

Beykoz'da yangın

Beykoz'da yangın
29 Haziran 2018 - 15:23 borsagundem.com

Beykoz'da eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı

eykoz Yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.

Canlı yayına telefonla bağlanan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yangının kontrol altına alındığını belirterek "Yangında can kaybı ve yaralanma olmadı" dedi.

İstanbul İtfaiyesi Daire Başkanı Ali Karahan da yangının meydana geldiği bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Beykoz Yalıköy'de bulunan  ve film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında yangınçıktı.

Yangın saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine Beykoz, Ümraniye, Çavuşbaşı, Kavacık'tan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor. 500 metrekarelik bir alanda etkili olan yangında ahşap malzemelerinin yandığı belirtiliyor. Yangının kaynak yapımı sırasında çıkan kıvılcımlardan kaynaklandığı öne sürülüyor.

CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelikbilek, film platosundaki ahşap malzemenin yandığını belirterek "Yangın sırasında çekim yoktu. Yangında can kaybı ve yaralanma olmadı ve yangın kontrol altına alındı" dedi.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Beykoz'daki yangınla ilgili konuşan İstanbul İtfaiyesi Daire Başkanı Ali Karahan da "Yangında yaralı, can kaybı yok. Soğutma çalışmaları sürüyor" açıklamasında bulundu.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İBB tarafından Beykoz Kundura Fabrikası yangını ile açıklama yapıldı. Açıklamada, "Film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki yangın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" denildi. Ayrıca açıklamada yangın ihbarının 15:06'da alındığı belirtilerek, ekiplerin  15.07'de çıktığı ve müdahaleye 15:14'te başlandığı belirtildi. Açıklamaya şöyle devam edildi; "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Beykoz, Kavacık, Çavuşbaşı, Ümraniye, Yenidoğan, Büyük Bakkalköy gruplarından 17 araç 51 itfaiye personeli ile müdahale edildi.Yaralanma ve can kaybı olmaması sevincimizdir"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)