E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı---

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı
02 Şubat 2022 - 01:42 borsagundem.com

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak zorunlu satın alma maddesi nedeniyle transfer edilemeyen Gedson Fernandes için devreye giren Beşiktaş, oyuncunun transferi için Benfica ile anlaştı

Devre arası transfer döneminin suskun takımı Beşiktaş, bu kez turnayı gözünden vurdu.

Siyah-beyazlılar, bir dönem Galatasaray forması giyen ve Galatasaray'ın yeniden transfer etmek için çabaladığı Gedson Fernandes için kulübü Benfica ile anlaşmaya vardı.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu için kulübü Benfica ile görüşen siyah-beyazlılar, gelecek sezon için transferi bitirdi. Beşiktaş, Portekiz ekibiyle 6 milyon Euro karşılığında sıkıştı. Ayrıca Portekizli orta saha oyuncusunun da siyah-beyazlılardan yıllık 1.3 milyon Euro alacağı öğrenildi. Sezonun ikinci yarısını başka bir kulüpte kiralık olarak geçirecek Gedson Fernandes, gelecek sezondan itibaren ise Beşiktaş formasını terletecek. Öte yandan transferin sonuçlanması için resmi yazışmalar ve evraklar bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)