E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta büyük heyecan: Dele Alli İstanbul'da---

Beşiktaş'ta büyük heyecan: Dele Alli İstanbul'da

Beşiktaş'ta büyük heyecan: Dele Alli İstanbul'da
25 Ağustos 2022 - 03:09 borsagundem.com

Beşiktaş'ın 1 yıllığına Everton'dan kiralamak istediği İngiliz yıldız Dele Alli, İstanbul'a geldi.


Beşiktaş'ın Everton'dan transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu ve anlaşmaya vardığı İngiliz futbolcu Dele Alli, İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen 26 yaşındaki futbolcuyu, siyah-beyazlı kulübün yetkilileri ve taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, İngiliz futbolcu lehine tezahüratta bulunurken, Dele Alli de siyah-beyazlılara el salladı.

Taraftarlar pasaport kontrolünün ardından havalimanından ayrılan Dele Alli'ye üçlü çektirdi. Siyah-beyazlılar ayrıca oyuncuya Beşiktaş atkısı hediye etti.

BUGÜN SÖZLEŞME İMZALANACAK


Beşiktaş'ın, İstanbul'da yapılacak görüşmeler ve sağlık kontrollerinin ardından orta sahada görev yapan futbolcu ile bugün sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kulüp kariyerinde MK Dons, Tottenham ve Everton'da görev yapan Dele Alli, 37 kez İngiltere Milli Takımı'nda forma giydi.

Beşiktaş: 4 – Karagümrük: 1

TFF'den Beşiktaş açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik25 Ağustos 2022 08:26

    Kiralık gelen futbolcular iyi top oynuyor, dolgun fiyata satın alınıp aynı zamanda uzun süre sözleşmesi olan futbolcular isteksiz top oynuyor.