E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın stadının adı belli oldu---

Beşiktaş'ın stadının adı belli oldu

Beşiktaş'ın stadının adı belli oldu
24 Temmuz 2013 - 22:52 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İnönü ismini olasılık dışı bırakmasa da sponsorun adının kullanılacağına işaret etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gazetelerin ekonomi müdürlerine bugün verdiği iftar yemeğinde Beşiktaş Kulübü'nün yeni stadı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yemekte yeni stadın ismiyle ilgili "İnönü olmayacak diyemem" ifadesini kullanan Orman, yeni stadın ismi konusunda ilk tercihlerinin Vodafone Arena olduğunu açıkladı.
Vodafone ile haftaya anlaşma imzalayacaklarını sözlerine ekleyen Orman, spor tarihinin bu en büyük anlaşmasıyla birlikte stadın isminin de değişeceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet25 Temmuz 2013 09:53

    bu ülkede tesisler yabancılara satılıyor diyenlere bu haber kapak olsun

  • mehmet25 Temmuz 2013 09:47

    sanırım avrupa birligine girdik para her şeyimizi satın alır hale gelmiş yazıklar olsun yuh artık

  • ŞAH İSMAİL HATAYİ 25 Temmuz 2013 02:22

    DESELER Kİ BABANA SPONSOR OLACAĞIZ ANANIN ADINI DEĞİŞTİR BU ahlaksızlığı BAŞTACI YAPAN İNSANLAR DONSUZ KOŞARLAR.UTANÇ VERİCİ BİR DURUM.PARA İÇİN HERŞEYİ YAPARIM DURUMU VE UTANÇ VERİCİ. BİLİYORUM ÇOK AĞIR ELEŞTİRİ OLDU AMA ARTIK İNSAN YÜZÜNE TÜKÜRMEKTEN DAHİ –TÜKÜRÜĞÜNE ACIDIĞI İÇİN- KİMİ KANSIZLARIN İDARİ VE KARAR ALICI MEKANİZMALARDA OLMASINA ARTIK TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ.RESMEN BU ÜLKE “İĞRENÇLEŞMENİN “TAVAN YAPTIĞI BİR ÜLKE OLMASI UTANILACAK BİR DURUM..AHLAKI VE VİJDANI OLAN BİR ÜLKE SÖYLEYİN BU ÜLKEDEN GİDEYİM BEN TELEF OLSAMDA ÇOCUKLARIM ONURLARI İLE YAŞAYACAĞI BİR ÜLKE BİR VATAN BULUMUŞ OLURUM..//// YEZİD ZİHNİYETİNİN VERDİĞİ “3.KÖPRÜNÜN İSMİNİ; KIZILBAŞ ALEVİ OLARAK KINIYORUM ; “3.KÖPRÜYE VERİLECEK YENİ BİR İSİM SOYLU BİR İNSANIN İSİMİ OLSUN.” ŞAH İSMAİL HATAYİ

  • ervin25 Temmuz 2013 01:29

    Lig radyoda Mehmet Ayan bunu 1 yıl öce söylemişti zaten!

  • selim dündar25 Temmuz 2013 01:09

    Kurtuluş savaşı kahramanına vefa yokmu.Herşey paramı oldu,yazıklar olsun.