E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın borç derdi bitmiyor---

Beşiktaş'ın borç derdi bitmiyor

Beşiktaş'ın borç derdi bitmiyor
20 Haziran 2020 - 15:59 borsagundem.com

Ekonomik darboğazda olan Beşiktaş'ta sorunların ardı arkası kesilmiyor. Siyah-beyazlılar bu sefer de Necip Uysal ve kulübün efsanelerinden Gökhan keskinin alacaklarıyla ilgili yasal yollara başvurmasıyla sarsıldı

Beşiktaş’ın içinde bulunduğu ciddi ekonomik koşulları her fırsatta dile getiren Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, önceki gün iki şoku birden yaşadı.

Siyah-beyazlı yönetim her gün icra dosyaları ve alacaklıların ihtarlarıyla uğraşırken bu kez Necip Uysal'ın menajeri ve kulübün efsane isimlerinden Gökhan Keskin'in alacaklarıyla ilgili yaptığı başvurularla karşı karşıya kaldı.

Maaş artışına komisyon parası

2017 yılında sözleşmesi 600 bin Euro'dan 1,2 milyon Euro'ya çıkarılan Necip için menajeriyle komisyon sözleşmesi imzalandığı ortaya çıktı.

80 bin Euroluk alacağı bugüne dek ödenmeyen menajerlik şirketi, Beşiktaş kulübüne icra takibi başlattı. Kartal'da bir diğer sürpriz ise eski yardımcı antrenör Gökhan Keskin'den geldi. Keskin, 2,5 aylık alacağı için kulübe ihtarname yolladı.

Sanki rakibe transfer olacaktı...

Siyah-beyazlı yöneticiler, Necip Uysal ile sözleşme imzalanırken menajerine komisyon ödenmesine anlam veremediklerini belirtirken, "Sanki menajeri olmasaydı rakip takıma gidecekti. Boş yere kulübe maliyet oluşturan bir komisyon sözleşmesi yapılmış" yorumunda bulundular.

O listede Türkiye'den sadece Galatasaray var

 

Fenerbahçe'de para krizi büyüyor

 

Fenerbahçe'de deprem! 11 oyuncu gidiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah23 Haziran 2020 00:01

    Necip Uysal kademe yapmasını bilmez,topla oyunda teknik bireysel yönden zayıf fakat nasıl yıllarca kulüpte forma giymiş,tuhaf bir durum.Daha açık yazayım üst düzey savunma futbolcusu değil.Süper lig kulüplerinde dahi 11 de oynaması şüpheli.Arasın bakalım menajeri başka kulüp bulabilecek mi? Bu seneki form grafiğiyle bence bulamaz talibi çıkmaz yazın bunu kenara..

  • İzzet baş21 Haziran 2020 20:10

    Pamuk eller cebe  nasıl olsa seyircide yok başkanlar tek başına seyretsin ve paraları ödesin.Vatandaşa garibana dokunmayın..

  • b.kemancı21 Haziran 2020 18:15

    bak şimdi sütününüz,ün  hakkını verdiniz işte  necip hiç sevemedim bjk.hiç yakıştıramadım senin  kadar salak bir defans oyuncusuda görmedim acaba kendi takımına kaç golün var .şimdiye kadar başkan 12 yıla yay bu arkadaşların alacaklarını .h e he he he .

  • Abdullah ÇİMEN20 Haziran 2020 21:11

    Aclesimesi No 27 4

  • ZELİHA KARAKAŞLI20 Haziran 2020 18:55

    ama hepsi tavan tavan gidiyor.hepsi çöpler bence.

  • ali 20 Haziran 2020 16:46

    bence bu klüblerin kurtulması için satılmalı sıfır borç süper bjk gs fb ts 

  • Kemalivic20 Haziran 2020 16:45

    Necip 200 bin Euro bile çok. Yazık. Gökhan Gönül karakterli bir oyuncu ama yaşı 36. Gençler oynasın 10. Olsak da dokunmaz. Borç ödeyin.