E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de para krizi büyüyor---

Fenerbahçe'de para krizi büyüyor

Fenerbahçe'de para krizi büyüyor
20 Haziran 2020 - 09:42 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Zajc, Jailson, Gustavo ve Dirar kendilerine sunulan iki formulü de kabul etmedi. Kruse’nin sözleşmesini tek taraflı feshetmesiyle kendini gösteren şok dalgasının sürmesinden endişe ediliyor

Fenerbahçe’de gündem ödemeler… Max Kruse, alacaklarını bahane ederek Fenerbahçe ile olan sözleşmesini önceki gün tek taraflı olarak feshetmişti. Yönetim, benzer bir durumun diğer oyuncularla yaşanmaması için endişe ederken çözüm yolları arıyor. Fakat diğer oyuncuların da yönetimin indirim ve uzlaşma tekliflerini kabul etmediği ifade ediliyor. Bazı futbolcuların geçen sezondan kalan alacakları gerekçe gösterdiği iddia ediliyor.

Yönetim çaba harcıyor

Miha Zajc, Jailson, Luiz Gustavo ve Nabil Dirar'ın, kendilerine sunulan iki indirim planını da reddettiği konuşuluyor. Yabancı futbolcuların genel olarak uzlaşma yoluna gitmediği belirtiliyor. Öte yandan maaşında yüzde 40 indirim yaparak 2 milyon Euro yıllık ücretini 1.2 milyon Euro seviyesine çeken Alper Potuk'un da yeni bir indirime sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Yöneticiler, yeni bir fesih sorunuyla karşılaşmamak için yoğun mesai harcıyor.

Zajc ve Jailson satılabilir

Fenerbahçe’de Jailson ve Zajc ile yolların ayrılması planlanıyor. Yönetim, bu iki futbolcuya kulüp arıyor. Satıştan mali kaynak yaratılması gündemde. Kruse için de benzer bir arayışta olan kulüp, oyuncunun sözleşmesini feshetmesiyle şoke olmuştu.

Fenerbahçe'de deprem! 11 oyuncu gidiyor

 

Başakşehir Ankara'dan lider olarak dönüyor

 

UEFA'dan Olympique Marsilya'ya 3 milyon euro ceza

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alper köstek21 Haziran 2020 15:36

    Yaaa alpere beş kurus vermeyin.. Gitsin

  • taraftar20 Haziran 2020 18:03

    Yabancilar iyi yapmis, yerliler de indirime gitmesin, onca para topladilar milletten, harcarken dusunselermis, ayrica sportif basarilar gosterselerdi ordan da gelirleri olurdu. Cok kafa yormaya gerek yok, baskanda akil yok ama para bok gibi, cikarip verecek, yoksa hadi gule gule

  • deniz20 Haziran 2020 18:00

    Ali Koç başkanlığı eline yüzüne bulaştırdı beceremedi.Aziz Yıldırım ne demişti:Ağlayarak gidersiniz bu stattan.Ali Koç istifa etmeli ve derhal olağanüstü kongreye gidilmelidir.Aksi takdirde önümüzdeki sezon gene hüsranları oynarız.

  • Peak20 Haziran 2020 14:29

    Mumla arıyoruz yıldırım ı

  • Burhan20 Haziran 2020 11:40

    eli g.....de,futbolculara hitap ediyor,,kim dinler la seni.güvenirliğini kaybettin bir kere,,iyi futbolcularda oynamıyor artık,,,takım ferdi olarak çok iyi,hepsi birbirinden değerli futbolcu,,fakat ruh kalmadı takımda.

  • Fener21 Haziran 2020 15:37

    Deniz türüç dinliyor sadece onun da bu takımda olması onun ıcın bı mucize zaten

  • FENERLİ TARAFTAR20 Haziran 2020 11:37

    ali koç takımı rezil ettin,kendin de rezil oldun,,ne yapsan elini yüzüne bulaştırıyorsun,istifa et,istemiyoruz seni.