E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Dinamo Kiev'i 3-2 yendi---

Beşiktaş, Dinamo Kiev'i 3-2 yendi

Beşiktaş, Dinamo Kiev'i 3-2 yendi
24 Ağustos 2023 - 22:58 borsagundem.com

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'le Romanya'nın başkenti Bükreş'te karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-2 sonuçlandı

Beşiktaş (#BJKAS), UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'le deplasmanda kozlarını paylaştı. Mücadele 3-2'lik siyah-beyazlıların üstünlüğüyle tamamlandı.

PERDEYİ ABOUBAKAR AÇTI

İlk yarının son anlarında Beşiktaş penaltı kazandı. Penaltı pozisyonunda topun başına geçen Aboubakar, kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi. Durum 1-0.

ZAYNUTDINOV İLK KEZ FORMA GİYDİ

Temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının başında Beşiktaş'ta Masuaku'nun yerine Zaynutdinov oyuna dahil oldu.

SHAPARENKO EŞİTLEDİ

Alexander Karavaev'in sağdan yay üzerine çıkardığı topa Mykola Shaparenko çok iyi vurdu ve topu ağlarımıza gönderdi. Durum 1-1.

COLLEY SAHNEDE

64'te Amir Hadziahmetovic'in sağdan kullandığı köşe vuruşuna Omar Colley yükseldi. Düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Durum 2-1.

VOLOSHYN TEKRAR EŞİTLEDİ

66'da Dinamo Kiev, Nazar Voloshyn ile yeniden eşitliği yakaladı. Bu gol sonrası baskısını daha da arttıran ev sahibi gol yollarında etkili oldu fakat istediğini bulamadı.

ZAYNUTDINOV FİŞİ ÇEKTİ

Son anlar nefes kesti. Beşiktaş, 90+4'de yeni yıldızı Zaynutdinov'un golüyle 3-2 öne geçti. Mücadele bu skorla tamamlandı.

Fenerbahçe, Twente'yi 5-1 mağlup etti

 

Beşiktaş resmen açıkladı! 4 yıllık sözleşme

 

Beşiktaş'tan Talisca ve Sergio Ramos transferine ilişkin açıklama

 

Beşiktaş - Pendikspor: 1-1

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 42,84
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -40,83 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,60
İşlem Hacmi 10.244.929
Toplam Adet: 239.144
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)