E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş büyük yara aldı---

Beşiktaş büyük yara aldı

Beşiktaş büyük yara aldı
05 Nisan 2016 - 08:02 borsagundem.com

Kasımpaşaspor karşısında yenilen Beşiktaş şampiyonluk yarışından kopabilir

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında büyük hüsrana uğradı. 2-1'lik skorla Kasımpaşa'ya yenilen Beşiktaş şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Haftasonu oynanan Osmanlıspor maçından berabere ayrılan Fenerbahçe ile sevinen Beşiktaşlılar dün hüsrana uğradı. Yıllardır şampiyon olamayan Beşiktaş'ın şampiyonluk hayaline Kasımpaşaspor taş koydu.

Fenerbahçe'nin maç eksiğiyle 60 puanı bulunuyor. Beşiktaş ise tüm maçlarını oynadı ve 63 puana sahip. Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenerse Beşiktaş'la puanı eşitleniyor. Beşiktaş'ın ise sezon sonuna doğru Galatasaray'la deplasmanda maçı bulunuyor.

Şampiyonluk yarışının kızıştığı şu günlerde Beşiktaş'ın yenilgi alması moral-motivasyonu çökertti ve taraftarın şampiyonluğa olan inancı kısmen de olsa azalmaya başladı. Fenerbahçe taraftarı ise şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • futbol mu oynuyor05 Nisan 2016 12:15

    Fenerbahce nasıl kesin gözüyle bakıyor. Maçlarında pozisyonları yok organizasyonları yok ataksız zevksiz maçları geçiyor. doğru düzgün hakemler olsa fener en az 15 puan gerideydi liderden kaç maçta bedava penaltılar rakiplere çıkan yanlış kartlarla 1-0 1-0 ilerledi. Futbolun adaleti varsa stadı bile olmadan sezonun çoğunda güzel top oynayan Beşiktaş şampiyon olmalı