E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBekir Bozdağ o broşürler için inceleme başlatıyor---

Bekir Bozdağ o broşürler için inceleme başlatıyor

Bekir Bozdağ o broşürler için inceleme başlatıyor
17 Haziran 2016 - 12:13 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'li milletvekilleriyle ilgili broşürlere ilişkin inceleme başlatılacağını açıkladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'li milletvekilleri hakkında hazırlanan broşürler hakkında inceleme başlatılacağını açıkladı. Danıştay Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşüldüğü Adalet Komisyonu'nda, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hapishanede bulunan PKK ve DHKP-C üyelerini ziyaret ettiklerine dair isimlerinin yazılı olduğu broşürlere ilişkin inceleme başlatılacağını açıkladı.

24 CHP milletvekilini hedef alan broşür dağıtıldı

Dün de Meclis Adalet Komisyonu’nda ‘hedef gösterme’ kavgası çıkmıştı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın kendilerini terör örgütlerine hedef gösterdiğini belirten CHP’li milletvekilleri, “Ölümle tehdit ediliyoruz. Başımıza bir iş gelirse sorumlusu adalet bakanıdır” diye tepki gösterdiler. 

FOTO:DHA

KAYITLAR BAKANLIKTAN SIZMIŞ

Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ise ”Adını bile bilmediğimiz örgütlerle bizi ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Bu broşürlerin bırakılması alçaklıktır” dedi. Adalet Bakanı Bozdağ ise tartışmanın Kılıçdaroğlu'nun bir TV programındaki sözleri üzerine başladığını söyledi. “Bu bilgiler bakanlıktan sızmış. O kayıtlar sadece bakanlıkta var” itirafında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalet17 Haziran 2016 19:40

    İnceleme başlatabilmek için herşeyden önce adalet bakanı olmak gerekir, siz adalet bakanı olduğunuzu zannediyorsunuz bence. Başbakanın durumu benden daha kötü diyerek teselli veya bahane bulmaya çalışmayın sakın, zira bu yaşadıklarımızın en büyük sorumlularından biriside sizsiniz.

  • Bakan17 Haziran 2016 14:15

    Teröristleri ziyaret eden AKP'lilerin isimlerini neden paylaşmadın?

  • ZÜLFİKAR İLOĞLU17 Haziran 2016 12:42

    BAKAN İNCELEME BAŞLATAMAZ.SAVCILAR GEREĞİNİ YAPMALI