E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBedelsiz potansiyeli yüksek 50 şirket---

Bedelsiz potansiyeli yüksek 50 şirket

Bedelsiz potansiyeli yüksek 50 şirket
15 Nisan 2024 - 15:18 borsagundem.com

Bedelsiz potansiyeli ve temettü verimiyle dikkat çeken şirketler, borsada yatırımcıların radarında yer alıyor. İşte bedelsiz sermaye artışı potansiyeli en yüksek ilk 50 şirket...

Piyasalarda dalganın boyutu giderek artarken, hisse seçimleri noktasında bedelsiz sermaye artırımları, yatırımcıların takip ettiği unsurlardan biri.

Şirketlerin bedelsiz sermaye artırımı potansiyeli, şirketlerin 'öz kaynaklar' ve 'ödenmiş sermaye' verilerine göre hesaplandı. Ekonomist'in haberine göre, bu veriler hesaplanırken, 26 Mart kapanışı itibarıyla 2023 yılı 12 aylık bilançosunu açıklayan BİST-TÜM şirketleri çalışmaya dahil edildi. 

Bedelsiz sermaye artırımı potansiyeli en yüksek ilk 50 BİST-TÜM hissesi

Bu noktada; tek başına bu kritere bakarak yatırım yapmanın yeterli olmadığı üzerinde duruluyor. Yatırımcılar için bedelsiz potansiyeli kadar şirketin finansal tablolarındaki dönemsel gelişmelerin ve piyasa değerinin de önemli olduğuna, bedelsiz potansiyeli yüksek olan hisseler içinde de projeleri ve beklentileriyle yükselme potansiyeli olanlara uygun fiyat seviyelerinde yatırım yapmanın önemine dikkat çekiliyor.

Yarın İsdemir ve Erdemir nakit temettü verecek

 

2024'ün halka arzları ne kadar getiri sağladı?

 

Ralli mi bu! Yoksa sadece bir haftalık bir çıkış mı?

 

Günün önemli şirket haberleri 15/04/2024

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş16 Nisan 2024 08:21

    ya gidin işinze dikkat edin EGEEN nerede 

  • Ilgınlı 15 Nisan 2024 21:13

    Bu listede vakfn yoksa iyi üfürüyorsunuz. Bu hisseleri mi topladınız?

  • Yakup Kaya15 Nisan 2024 20:40

    EGEEN Herhalde Gözden Kaçtı 1.115.955. Kar Olan Şirket Sermaye 3.150.000.Değerleme Dahilinde Olmalıydı Hangi Rasyoya Göre Sermaye Artışı O Zaman.

  • gız selim maçka parkından 15 Nisan 2024 15:34

    ereğliye bakın oyak yonetiminin elinde ne hale getirildi .acil el konulmalı neler oluyo erdemirde .oyak maaşlı bi kaç memur erdemirri ne haşle getirdi amaçları ne .tukaşı da nasıl sattıkları ortada .aynısını erdemirde mi deniyolar .acil erdemir çökmeden erdemire dikkattttttt .oyak yakın takibe alınmalı bu memurlar kim bu memurlar amaçları ne .