E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBDDK, 'Enpara Bank' ve 'Colendi Bank'ın kuruşuna onay verdi---

BDDK, 'Enpara Bank' ve 'Colendi Bank'ın kuruşuna onay verdi

BDDK, 'Enpara Bank' ve 'Colendi Bank'ın kuruşuna onay verdi
05 Ağustos 2023 - 05:24 borsagundem.com

BDDK, 300 milyon dolar değerinde TL sermayeli 'Enpara Bank A.Ş.' unvanlı mevduat bankası ve 2 milyar TL kuruluş sermayeli Colendi Bank A.Ş. unvanlı dijital mevduat bankası kurulmasına onay verdi.


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Resmî Gazete’de yayımlanan Kurul kararına göre kurucu ortaklar Digital-Q-FS Limited, QNB Finans Faktoring A.Ş., QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş., QNB Finans Portföy Yönetim A.Ş. ve Efinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. tarafından 300 milyon dolar muadili TL sermayeli “Enpara Bank A.Ş.” unvanlı bir mevduat bankası kurulmasına izin verildi.

Colendi Bank A.Ş.'nin kuruluşuna onay

Diğer bir tebliğe göre kurucu ortaklar Bülent Tekmen, Erkan Kilimci, Deniz Devrim Cengiz, Ali Kürşad Bostan, Muhammed Furkan Ünsal ve Murat Öztürk tarafından Türkiye’de 2 milyar TL kuruluş sermayeli 'Colendi Bank A.Ş.' unvanlı bir dijital mevduat bankası kurulmasına izin verildi.

YYLGD: Bedelsize SPK onayı

 

KMPUR: Bedelsize onay

 

BDDK'dan yerli elektrikli otomobil için kredi düzenlemesi

 

BDDK'dan konut kredisi kararı

 

BDDK'dan Inveo Yatırım Bankası'na faaliyet izni

 

BDDK'dan bankalar için yeni döviz kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır 05 Ağustos 2023 20:24

    Ünlü yatırım holding banka için müracaat edeli Kac yıl oldu bilenler takip edenler varmı?

  • kaportacı salim usta sanayiden05 Ağustos 2023 08:26

    millet banka kurarken falan bu gsd nin başına musallat olan turgut ve ekibi .tekstil bankı sattılar yüzde 5 hisseyle adam şirketin % 95 hakkını gasp etmişti .o para nerede şimdi hahuhauhauhauha gsd yide denişzci yaptı yılların giyim sanayi derneğini babasının çitliği gibi yönetmeye devam ediyo borsada da k.y darmadann gariplerim .bilmiyolar gsd nin hikayesini de acil bi kayyum şart oldu gsd ye .turcas da aynı durumda .