E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım---

Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım

Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım
28 Ağustos 2021 - 09:29 borsagundem.com

Selçuk Bayraktar, AKINCI TİHA'nın göreve başlamasına iki gün kaldığını, "Yerleri yırtan sel olup taşmalı! Dağ demeyip, taş demeyip aşmalı!, 2 gün kaldı göreve başlamana…" sözleriyle duyurdu.

Selçuk Bayraktar, resmi Twitter hesabından AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA)'nın 29 Ağustos'ta göreve başlayacağını duyurdu.

Bayraktar'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Yerleri yırtan sel olup taşmalı! Dağ demeyip, taş demeyip aşmalı! Sendeki coşkunluğa el şaşmalı! Haydi git AKINCI, uğurlar ola! 2 gün kaldı göreve başlamana..."

İHA ve SİHA'lar da devrede! Böyle görüntülendi...

 

Türk SİHA'ları ABD'yi çılgına çevirdi! 'Derhal durdurun...'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (45)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ormanlar candır30 Ağustos 2021 13:00

    Bu kadar silah üretimi yapacağınıza arada yangın söndürme uçağı modelleri üzerinde çalışıp üretim yapın emin olun çok daha fazla yarariniz olur bu vatana

  • Helal olsun29 Ağustos 2021 20:29

    Ben şuanki hükümeti pek beğenmiyorum ama ülkem için iyi işler yapan bu genci alnından öpüyorum. Allah zihin açıklığı versin.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ29 Ağustos 2021 18:33

    Ülkemizde ne kadar güzel projeler gerçekleştikce muhalefetin uykularını kaçırdığını düşünmekteyim.

  • Nedim29 Ağustos 2021 14:50

    Bu ülkeye zerre kadar sevgisi muhabbeti olanlar bilmeli ki Chp Kripto Ermenilerinin toplanma alanıdır.  Bu ülke için hayra solumaz elini kıpırdatmaz.  Bu açık değil mi?

  • Nedim29 Ağustos 2021 19:01

    Ahmaklara;  1915 yılında techir başladığında  bunlar kendilerine zarar gelmesin diye Kürdüz  Aleviyiz demeye başladılar.  Vedat Yenerer in kitabından!  Zaten bu devletin bilmediği bir şey  değil. Abguslar kabul etmese de.

  • belirsizlik29 Ağustos 2021 16:50

    yok ya sahi mi..  başka bir yalan var mı..

  • Hehe29 Ağustos 2021 16:44

    Ermenistanada giden cumhurbaskanida cahapeliydo degilmi hep bu cahapeli pyd pkk amaerikan usaklari degilmi

  • mustafa temiz29 Ağustos 2021 11:15

    nelerini hangi aksamlarini hangi parcalarini yerli yapmisiz onlarida yazsaydiniz ona gore olumlu ve ya olumsuz yorum yapardik...

  • Bir yorum29 Ağustos 2021 14:45

    Hariçten gazel  atma zottirik.  Hem cahilsin hem hodul!  Ortada bir başarı çok açık!  Kötülemek için sebep arayan kişilik problemi vardır. 

  • MELİS MARMARİSLİ29 Ağustos 2021 11:15

    yakında bu ülke çok daha büyük şeyler yapacaktır.isterdim ki kemal bey ve meral hn.dan da aynı şeyleri duymak ister idik o  50-100 TL zam vereceğim vaadili eli ucuz hepsaplar peşinden koşmaktadırlar.ülkem adına onlar gibi muhalef liderlerinden olmasından dolayı üzülmekteyim.

  • Nedim29 Ağustos 2021 14:49

    Bu ülkeye zerre kadar sevgisi muhabbeti olanlar bilmeli ki Chp Kripto Ermenilerinin toplanma alanıdır.  Ne kadar zorlarsan zorla bunları bu ülke için hayra solumaz elini kıpırdatmaz.  Bu açık değil mi?

  • ye29 Ağustos 2021 09:58

    TUNCELİ YANGININA 1 KOCADA SU ATSIN. SU BOMBASI İCAT EDELİMDE YANGINLARI SONDURSUN. UÇAK YOK HALA YANIYOR ORMAN

  • EKRİST29 Ağustos 2021 11:12

    sonunda PKK oralarıda yaktı.

  • Atakan29 Ağustos 2021 09:19

    Bizi yeni yeni daha da gelişmiş silahllar beklentisine soktu Allahını izniyle bu genç adam daha çoook güzel silahlar uçaklar ve yeni buluşlarla halkına hizmet etmeye devam edecekir

  • Yorum29 Ağustos 2021 00:01

    Bu insanın ülke için yaptığı harika teknolojik yatırımlar var. Ülke için ciddi kazanımlar. Çok başarılı. Haberlerde, twiterde BaFin le ilgili bir bankamız hakkında haberler var, halkbankası davası ile ilgilide yine M.Muratoğlu'nun yazısı.Peki bütün bunlar iktidarı ve milleti yıpratmıyor mu? İktidar devletin kurumlarını ve varlık fonunu yönetiyorsa bizi bilgilendirmesi gerekmez mi?Ailenizde bireyler hata yaptığı zaman örtbas mı edersiniz, düzelmesi için mi uğraşırsınız?Öyleyse ters giden durum varsa söylersin? Yoksa takdir edersin. Sorun olduğunu düşünüp, yorum yapanlar görüşlerini paylaşıyor. Kim zarar görmeyi ister ki? Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Partiler, insanlar geçici. Evel Allah'ın izniyle devletimiz bakidir.

  • Kerim28 Ağustos 2021 19:21

    ALI HAYDARI OKUDNUZ ... SALAK AHMAKLAR..TAKILIN PESINE...ADAM GAYESI BELLI ULKEYÌ YIKMAK..hala kilictara oy veren...aksener oy veren sasarim..adamlarin niyeti belli.. .ama AHMAKA anlatamassin.

  • TARKUT TARKAN28 Ağustos 2021 18:36

    ACABA ABD NEDEN DOSTUM MİLLET İTTİFAKI DİYOR BU PROJELERE SON VERDİRMEK İÇİN Mİ .AYNEN CUMHURİYET DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ.

  • Okie Dokie28 Ağustos 2021 18:17

    Bu nasıl İHA ve SİHA'dır ki sınırdan kaçak geçen 100 kişilik Afgan grubunu göremiyor. Bunlar mı sınırı PKK'lı teröristlerden koruyacak. Bu gaz haberleri ancak akapeliler yutar. Ben almayayım dostum.

  • Bir yorum29 Ağustos 2021 19:03

    Seni bile görüyor.  Yani bir an önce İsrail e sıvışsan iyi olur.

  • ALİ KODUŞ29 Ağustos 2021 00:01

    Anladığımız kadarı ile sen olumsuz bir yorum yapmıs ve  seni rahatsız etti  isen demek ki doğru yoldayız.bunun jet moturlusu gelir ise bak o zaman tadından yenmeyecektir.

  • Bunlar Laf28 Ağustos 2021 21:17

    Akp'yi sevmeyişiniz, vatan millet düşmanlığına kaymasın dikkat edin. Türk sihalarının başarılarını teyit etmek istersen Amerika ve Avrupa basınında çıkan haberleri okuyabilirsin. Yada Satın alan/almak isteyen Azeri,Ukrayna,Polonya medyasına bakabilirsin. Sihalar İran sınırında değil Irak-Suriye hattında görev yapıyorlar şuan bu da ek not olsun

  • doğru28 Ağustos 2021 16:15

    sınırlarımızı koruyamıyoruz ,bunları devreye alalım...

  • Yorum28 Ağustos 2021 14:07

    Selçuk bayraktar dan şu ceziri yi jet moturlu dikey iniş kalkışı olan tüm inişi kalkışı gidişi gelişi yapay zekayla halleden 4 kişilik Bi hava aracı haline getirip kullanıma sunmalı bunu yaparsa büyük sükse olur dünya konuşur

  • Mucize Reis : )28 Ağustos 2021 13:26

    Her alanda büyük başarılar istiyoruz. Tek alanda deil, eğitimde, sağlıkda, ekonıme, ilimde, bilimde, her alanda başarılara açız... Her alanda buyuk başarılar tatmak istiyoruz. Biz öyle zaman diliminde yaşadık kı, malesef her alanda büyük istenen başarıları göremedik. Ama sonuçda 1 askerimiz için olumlu durum söz konusu ie daha fazlasını istemekde hakkımız. Yolumuz açık olsun...

  • Cancan28 Ağustos 2021 13:20

    Ali haydar yezidsevmez vede behlül gözükırpık kişilere cevbımdır önce hakaretlerinizi size iade ediyorum benim boy boy fetö ile resimlerim yok binali yıldırım diyarbakırda burası kürdistan dedi sınırdan eli kanlı pkk lı teröristleri lahmacun kebapla ben karşılamadım çözüm anlaşmaları zamanında fetö ile ben iş tutmadım biz bu ülkeyi kurtuluş savaşları daha nicelerini tahta tüfeklerle kazandık empati yerine hakaret etmek yapabileceğiniz en akıllıca hareket

  • Bir yorum29 Ağustos 2021 15:16

    Peki Allah ın  sersemi  gözünün içine baka baka pkk ile  işbirliği yapanlara  niye laf etmiyorsun?  Çünkü alçak yalanların ile bir halt olamayacağını biliyorsun.

  • zır cahil28 Ağustos 2021 15:16

    yaptığın yorumu okudum ve benden de cahil biri olduğunu anladım.

  • hedef kızılelma28 Ağustos 2021 12:44

    Bu haber başta PKK olmak üzere sayın kılıçdaroğlu ,amerika ve avrupa ülkelerinin moralini bayağı bir bozmuştur.

  • AHMET ÖZBİR28 Ağustos 2021 11:37

    TERÖRİST hainlerinin korkulu rüyası, vatanın, bayrağın, kardeşliğin ZİRVE İNSANI Sn. Selçuk Bayraktar'a bütün düâlarımızı gönderiyor, RABBİM'DEN DOĞAN EVLATLARIMIZIN O'NUN GİBİ OLMALARI temennisiyle "İHA, SİHA, TİHA ALÇAKLARI TAKİP ET VE YOK ET BE YA."

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU28 Ağustos 2021 11:37

    Eğer bayraktar bu SİHA nın sesten hızlı jet moturlusunu yaparlar ise işte o zaman tadından yenmez o zamana kadar da savaş uçağını yaparız.ALLAH bunları yapanları önderlik edenleri başımızdan eksik etmesin.

  • Alp28 Ağustos 2021 11:36

    HADI YURÙ DIYEN KADIN...KILICTARIN KANKASI..FOSFORLU CEVRIYE AKSENER...GUYA CANI ACIMIS...SENDE.. YURRU..SIZ DEGILMISIZ...ULKE YANARKEN...CIFTE TELLI OYNAYAN...SIZ DEGILMISINIZ COVID SALGININDA MILYONLAR OLSUN..DIYEN..SIZ DEGILMISINIZ..SEL..GELIRKEN BUNU..CUMHUR ITTIFAKI YAPTI..DIYEN..YINE SIZIN BIR SOYTARI YAZARINIZ ...BU IKTIDARDAN KURTULMAK ICIN..BU ULKEDE..COK BUYUK BIR AFET OLSUN DIYEN..SIMDI DE KALKMIS AKSENER HADI YURU ..YURU..DIYEN KADINA BIZ BU DEGILIZ DIYOR...EVET SIZDE BU MILLETIN MUHALEFETI OLMASSINIZ..CUNKU..KAYNAGINIZ..DISARIDA...HADI YURU DIYEN KADINI TEBRIK EDIYORUM...ICINDEN GECENI..SOYLEMIS ERKEKCE DURUSTCE..CUNKU BUNA LAYIKSINIZ.

  • Itri28 Ağustos 2021 11:33

    Su ihalari sınıra koyun da milyonlarca kaçak göçmen geçerken bakan okuzlere yol göstersin

  • KASIM YANTIR28 Ağustos 2021 11:32

    ABD nin dostları iktidara getirilince cumhuriyet döneminde olduğu gibi tüm silah sanayi ve otomobil ve istenilen tüm fabrikaları kapattırılacağını düşünmekteyim.muhalefetin böyle bir proje ve vizyonları olmadığı gibi olanlara da taş koyması bizleri endişelendirmek bir tane şunu yapacağız bunu yapacağız duymadık.

  • Sait28 Ağustos 2021 16:23

    Abd nin dostlari kim 6.filo kimin kiblesiydi.sol~chp ne zaman iktidar oldu

  • Can can 28 Ağustos 2021 10:56

    Savaş kan gözyaşı yatırımları kastamonu bozkurtta selde apartmanda 5 saat mahsur kalan senanur kızımızı kurtaramadınız bina ile sele karıştı kaybettik daha ne kadar milyar $ ları savaş yatırımlarına ayıracaksınız. Derelerimizden ırmaklarımızdan kimyasallar akıyor. Denizlerimizi. Ormanlarımızı her şeylerimiz yok oluyur

  • manyak herif28 Ağustos 2021 15:20

    sayın kılıçdaoğlunun dediği gibi elinden tutan mı vardı.sen niye 5 saat öküzün trene baktığı gibi seyrettin de senanur kızımızı kurtarmadın.herşeyi devletten beklersen böyle olur işte.devlet hangi birine yetişsin.

  • Yorum28 Ağustos 2021 14:03

    Ama bizde iki tane sirvi zekalı çıkıp hemen o an Bi çözüm önerisi sunuyor ilerisini düşünmeden pansuman niteliğinde o çözümünde hemen uygulamaya koyuyorlar sonra işler en baştaki den de kötüye gidiyor önce bu sirvi zekalılar aradan çıkarmak gerek her işi o işle meşkul olan akademisyenlere bırakmak lazım adam gazeteci her şeye bir çözümü var yav arkadaş bırakınca bu işleri 5 10 kişilik bilim kurulları düşünsün her şeyimiz böyle maalesef bence her iş koluyla alakalı 10 kişilik bilim kurulu olmalı en az iki dil bilmeli yabancı devletlerde iyi örnekleri takip etmeli vizyonu ileri görüşlü batıdaki iyi üniversitelerde çalışmış insanlar olmalı ki geleceğimiz daha aydınlık olsun ayrıca Selçuk bayraktar seviyorum işini iyi yapıyor ve ülkesi için çalışıyor tebrik ediyorum böyle insanları çoğaltmalıyız

  • Yorum28 Ağustos 2021 13:47

    ABD de bu dediklerinin her sene 100 katı oluyor evet ihmalkarlık varmı var biz bunların en azda tutulmasını istiyoruz benim beklentim çok güzel bir orman kanunu ve tarım kanunu çıkarılması bütün bunların ders niteliğinde olması fransada çifçi belgesi olmayan tarım arazisi satın alamaz hiç bir çifçide tarım arazisine her ne şartta olursa olsun barınma amaçlı ev VS yapamaz bunun gibi örnekleri alıp uygulamalıyız batıda o ormanlarda çam agacının igneleri kozalaklar hersene veya iki senede bir toklanıp ögütülüp gübre yapılıyor tüm bunları bizlerinde yapması lazım artık Bi yangın söndürme filosu kurulur inşallah daha ileriye gitmek için hep daha ilerisini düşünüp daha kapsamlı çözümler getirmeliyiz

  • BEHLÜL GÖZÜKIRPIK28 Ağustos 2021 11:36

    bizden önce almanya gibi bir süper devlette aynı olay yaşandı bir kasabası selden yerle bir olup 150 kişi öldü onlar yaralarını sardılar fakat senin gibi hainler hala halkı hükümete karşı kışkırtıp ortalğı karıştırmaya çalışanlardansın .sen ya fetö yada pkk lısın yani vatanımızı bölmeye çalışan birisi ancak bunu söyleyebilir.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ28 Ağustos 2021 11:30

    haydi be ordan pislik.bunlar hayati ihtiyaç olup, abd ab rusya ingiltere israilden alsan alkış tutardın değilmi.sen hür ve özgür yaşıyorsan bu silahlar sayesinde yaşıyorsun .bunu ancak bir vatanınını sevmeyen birisi söyleyebilir.

  • fafa28 Ağustos 2021 10:34

    Sağlık ve başarı diliyorum.''Tepe demeyip,dağ demeyip aşmalı'' daha doğru olur.

  • Arif gsli 28 Ağustos 2021 10:33

    İçki kumar ve kadın bozar bir yiğidi. Aman aslan parçası Rabbim seni ve sen gibi vatanseverleri korusun....

  • bahaneci28 Ağustos 2021 10:19

    Allah,Yardimciniz olsun.Amiin

  • Erol g.28 Ağustos 2021 10:15

    ABD HAVA KUVVETLERİNE BAĞLI UÇAK SAYISINI 3000 DEN 3600 E ÇIKARMIŞTI ÜLKEMİZİN UÇAK/UÇAN ARAÇ SAYISI 3600 ADETTEN AZ OLMAMALIDIR

  • Ahmet K28 Ağustos 2021 11:32

    Türkiye'de 100 kadar F16 var.