E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar TB3, ABD basınında---

Bayraktar TB3, ABD basınında

Bayraktar TB3, ABD basınında
07 Ağustos 2021 - 01:43 borsagundem.com

Türkiye'nin insansız hava araçları dünya basınında yer almaya devam ediyor. Geliştirme çalışmaları süren Bayraktar TB3, ABD'nin önemli savunma sitelerinden birine konu oldu

ABD'nin önemli savunma haberleri sitesi "defense news", geliştirme çalışmaları süren TB3'ün devreye girmesiyle Türkiye'nin önemli bir caydırıcı güce sahip olacağının altını çizdi.

Haberin başlığında Türkiye'nin denizde savaş uçağı filosu oluşturduğu vurgusu yer aldı.

"TB3 bu alandaki önemli bir boşluğu dolduracak"

TB3'lerin Türkiye'nin önemli savaş gemisi projelerinden olan TCG Anadolu ile birlikte görev yapacağı da haberde yer alan önemli başlıklardan biri oldu.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın "TB3 bu alandaki önemli bir boşluğu dolduracak" sözüne de vurgu yapan haber sitesi, TB3'ün 2022'de gökyüzüyle buluşacağını belirtti.

Haberin detayında TB3'lerin kanatlarının katlanabileceği ve gemide 30 ila 50 SİHA'nın konuşlanabileceği, bin 450 kilogram ağırlığa araçların ve maksimum uçuş süresinin 24 saat olacağı yazıldı.

Ukrayna’dan Bayraktar TB2’ye övgü: Savaş kabiliyeti mükemmel

 

Bayraktar TB3 geliyor! İlk uçuş için tarih verildi...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alparslan bozkurt 23 Ağustos 2021 16:55

    Dünyaya meydan okumadan birsey üretemez biyere gelemessiniz,almanyada korona aşısı sını bulan Türk alman hukumetinden araştırma yaparken yuzmilyonlarca euro hibe destek aldi,bizde olsa paralar hangi yandaşa gidiyor diye kiyamet kopar.begenmediginiz tayyibin damadi selcuk bayraktar olmasa,suriyede libyada karabagda turkiyenin anasini bellerlerdi.kim olursa olsun turkiye icin üretiyorsa desteklenmeli,bunu küçümseyerek itibarsızlaştırmaya calisanlarin alayi zaten vatan haini,onların ipi emperyalist barinlarin elinde

  • ASTOR08 Ağustos 2021 08:37

    ihalarla nasıl övünüyor manset yapıyorsak. yangın ucakları olmadıgını  yangın söndürülemediginide manset yapmamız lazım.ki olanlardan ders alalım. birini övup digerini saklamak habercilik degildir.

  • Bir yorum08 Ağustos 2021 09:47

    Şartlar ayrıntılı olarak anlatılıyor da mallara  yangına körüklük yapmak ta sakınca görmüyor.

  • Uzman08 Ağustos 2021 07:37

    Mantıksız Angut! Önce günlere böl, sonra saatlere dakikalara! 5 milyar ağaç nasıl fikilyor öğren!

  • mantık08 Ağustos 2021 09:56

    Ulan sığır uzman BM kayıtalrında  Türkiye  Avrupa da 1,  Dünya da 4. sırada!  Salağa bak yahu günlere bölecekmişim.    Türkiye de binlerce  bu işle görevli orman işçisi ve köylüsü var.  Sadece belirli  zaman ve organizasyonlarda  ağaç dikildiğini zannediyor salak oğlan.  Bu cahiliğiniz ve sersemliğinizle  mal geldiniz mal gideceksiniz.

  • AHMET ÖZBİR07 Ağustos 2021 17:09

    BAYRAKTAR'IM BAYRAĞA, VATANA BEN HASTAYIM. Hizmetleriniz daim olsun, VATAN HAİNLERİNİN TEMİZLENMESİ rahat olsun, düamız sizlere, REİS'İMİZE KESİNTİSİZ OLSUN.

  • azılı solcu07 Ağustos 2021 15:39

    yangın söndürme uçak ve helikopter yapmak zaman ve para kaybıdır.yangın çıktığında nasıl olsa dostlarımız uçak ve helikopter gönderiyor.helikopter ve uçak işinde ne işimiz var?

  • serok agopyan07 Ağustos 2021 15:28

    dost ülke amerikanın TB3 lerin yapılmasına izin vereceğini sanmıyorum.

  • Alkışlarım07 Ağustos 2021 09:46

    alkışlıyorum, gerçekten alkışlıyorum. ama yangın söndürme uçaklarının yetersizliğinden thk uçaklarının 3 de biri kadar su taşıyan İsrail ilaçlama uçakları, söndürmeye geliyor.  Bu durumuda ABd konuşuyor mu ? . Eskiden zam gelince, petrol doüalgaz maden bulurduk. Şimdi ha bire iha siha haberleri. 20 yılda Çin nereden neredeye geldi uzayda üs kurdu. iha sihe ne ki bunun yanında ? çin cep telefonu piyası ile kapışıyor. bilgisayarlr üretiyir. çipler üretiyor. biz bunlarla yarışmalıyız. yangın döndürdümü iha ? demekki, söndüren uçak yapmalıyız. eksikler ne ise onları üretmeliyiz.

  • .07 Ağustos 2021 09:37

    her alanda gelişemeyen bir devlet olduk. telefonları ınterneti çalışmazken, bir diğer icat uydu ile hareket edebiliyor. çocuklar tableti yok derse giremezken diğer yerde ihalar sihalar. neden dengelı duzenlı bir gelişim yapamıyoruz. her alanda. sma hastalarımız yurtdışına tedavi için bir iha parası toplarken...ç yangında 1 uçark karldıramzken, uçah ihalar. ya adam gibi herşeyin kurumsal  ve dağılımınm adil oldugu ulke istiyoruz. ihada olsun harika, ama yangın uçağıda olsun, çocuklarda tabelette olsun, sma lılar ulkemizde tedavıde olsun, yerlı covıt aşısıda uretılsın, yerlı uzaymekıgıde olsun olsunç, yerlı tank olsun, ya hepsi olsun. israil bunların hepsini yapabılırken biz neden sadece bir ikitanesini yapabılıyoruz ? tohumları, fidan ve fidelerı de dahil edıyorum. saman ıthal edıyoruz, ınek dana, et ithal edıyoruz. hormonlu yapı olduk.

  • AHMET ÖZBİR07 Ağustos 2021 17:06

    "Mantık" lı güzel insan, vatana gıcık olanlara KÖKLEMİŞSİN. Eline, yüreğine sağlık.

  • Mantık.07 Ağustos 2021 15:46

    ....lı angus bak 17 yılda  5 milyar ağaç dikildi!  bu yıl 243 milyon dikilecek  30 uçak ve helikopter  120 arazöz  23 toma yangınla uğraşıyor.  Öyle  k...dan uydurup uydurup sallama.

  • doğru07 Ağustos 2021 09:37

    tebrikler ,Türkiyenin beyinlerine bilim insanlarına sahip çıkalım ,kurtuluş burada...

  • BENCE07 Ağustos 2021 08:53

    Emeğinize yüreğinize sağlık bereket dilerim.Başarılar güzel ülkemize güç ve enerji olsun.Tüm ekibinizin anne ve babaları ile sevdiklerine Allahtan sağlık ve başarı dilerim. Hedefiniz uzayda atmosfer dışında vurucu güç Siha üretmeyi hayata geçirmek olsun Varolun sağolun.