E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşkent'te çatışma çıktı---

Başkent'te çatışma çıktı

Başkent'te çatışma çıktı
01 Mayıs 2014 - 14:27 borsagundem.com

Ankara'da gergin dakikalar... Başkent 'dumanaltı'nda... İzmir'de yürüyüş sakin geçiyor

ANKARA
Ankara Kurtuluş’tan Kızılay’a yürümek isteyen öğrencilerden oluşan grup barikat kurarak yolu trafiğe kapattı. Grubun Kızılay’a yürüyüşüne izin vermeyen polis, ‘dağılın’ uyarısının ardından biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulundu. Göstericiler ise polise havai fişek ve bilyelerle karşılık verdi. Çatışmalar devam ediyor.

İZMİR
İzmir'de DİSK Basmane'den KESK de Konak'tan toplanarak yürüyüşe geçti. Güvenlik önlemleri çok yoğun, 5 bin polis görev yaparken denizden ve havadan da meydanın kontrolü sağlanıyor. Kortejdekiler, "Her yer Taksim her yer direniş", "Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek", "Ya hep beraber ya hiçbirimiz" sloganları atarak mitingin yapılacağı alanda toplandı. Alan dolarken sendika grupları sloganlar ve alanda çalan işçi marşlarına eşlik ederek ilerliyor. Gündoğdu Meydanı'nın bulunduğu Kordon'daki binaların çatılarına konuşlanan keskin nişancılar dikkat çekerken, polis 3G ve canlı yayın araçlarıyla emniyette kurulan merkeze canlı yayınla görüntü geçiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve İzmirli taraftar grupları da alana giriş yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)