E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşkan Aziz Yıldırım bombalayacak---

Başkan Aziz Yıldırım bombalayacak

Başkan Aziz Yıldırım bombalayacak
12 Kasım 2014 - 06:54 borsagundem.com

F.Bahçe Başkanı Cuma günkü basın toplantısında görüntüler eşliğinde tribün olaylarından sorumlu tuttuğu GFB taraftar grubuna yüklenecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cuma günü yapacağı basın toplantısında gündemle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunacak. Maraton üst tribünde iptal edilen kombineler hakkında kamuoyuna bilgilendirme yapacak olan Yıldırım'ın GFB taraftar grubunu hedef alan sert açıklamalar yapması bekleniyor. 

Voleybol maçında başlayan G.Birliği maçında devam eden son olarak oynanan Ç.Rize karşılaşmasında da sürdürülen protestolar üzerine konuşacak olan başkan dün itibarıyla derin bir çalışmaya imza attı. 

Tribün gerginliğinden sorumlu tuttuğu GFB'nin bundan önce karıştığı olayları gündeme getirecek olan başkan, kulübün uğradığı maddi zararı belgelerle destekleyecek.  Avrupa maçında atılan yabancı maddelerden dolayı alınan cezalar, seyircisiz maçta stat dışından sahaya atılan meşaleler ve  Almanya'nın B.Dortmund-G.Saray maçındaki emsal tutumu da toplantıda gündeme gelecek. Başkanın cuma yapacağı toplantıya görüntülü destek de verilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)