E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakanlık'tan kritik açıklama---

Başbakanlık'tan kritik açıklama

Başbakanlık'tan kritik açıklama
19 Haziran 2015 - 10:47 borsagundem.com

Başbakanlık"Basında yer alan toplantı gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek birçok görüşmeden birisidir" açıklaması yaptı

Başbakanlık, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir grup aydınya yaptığı görüşmenin iş dünyasından basın mensuplarına, siyasilerden sivil toplum kuruluşlarına kadar gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek birçok görüşmeden birisi olduğunu bildirdi.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bugün bir gazetede Sayın Başbakanımızın bir grup aydınla gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. 
Toplantının katılımcılarına ilişkin bilgiler de dâhil olmak üzere yanlışlarla dolu olan haber kamuoyunu yönlendirmeyi hedefleyen maksatlı bir yayındır. 
Sayın Başbakanımız 7 Haziran seçimleri sonrasında toplumun birçok kesimi ile bir araya gelmiştir. Söz konusu toplantı iş dünyasından basın mensuplarına, siyasilerden sivil toplum kuruluşlarına kadar gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek birçok görüşmeden birisidir. 
Kaldı ki Sayın Başbakanımız seçim öncesinde de, seçim sonuçları ne olursa olsun, toplumun her kesimi ile bir araya geleceğini ifade etmişti.
Hükümet kurma sürecinin hassasiyetle ilerlediği bir dönemde belli bir amaca matuf bu tarz haberlere itibar edilmemelidir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)