E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Başbakan'a yapılan tezahüratı kınıyorum"---

"Başbakan'a yapılan tezahüratı kınıyorum"

Başbakan'a yapılan tezahüratı kınıyorum
29 Aralık 2013 - 23:49 borsagundem.com

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, F.Bahçe'nin Kayserispor'u 5-1 yendiği maçta statta yapılan "Hükümet istifa" tezahüratını kınadı, sosyal medya yıkıldı

Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı Kayserispor maçının ardından futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan 'Hükümet istifa tezahüratları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde 100 futbol programında yaptığı değerlendirmelerde Fenerbahçe taraftarının Başbakan Erdoğan ve hükümet aleyhinde yaptığı tezahüratları kınadığını açıkladı.

Tecrübeli yorumcu konuşmasında şunları söyledi;

"Ben Fenerbahçeliyim.. İnsanlar bana gönül koyabilir ama Başbakanımızın şahsına karşı yapılan tezahüratları kınıyorum. 3 Temmuz sürecinde Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan, herkesten fazla Fenerbahçelilik göstermiştir. Bildiğim için söylüyorum. Bu ayrıntıların hepsini sayın Aziz Yıldırım biliyordur ve konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum. Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm. Çok ciddi hizmetleri olan ülkenin Başbakanına haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Neden haksızlık yapıldığını da Başkan Yıldırım'ın açıklamasını bekliyorum. Beğenmeyebilirsiniz, oy kullanmayabilirisiniz. Zaten Fenerbahçe kulübüne siyasetin karışmaması lazım. Sayın Başbakan herkesten fazla Fenerbahçelilik yapmıştır hiç haketmedi"

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Dilmen'in bu sözleri sosyal medyadan da anında yankı buldu. İşte ilk tepkiler;

@ihaveaprobIem:
Çocukluğumun kahramanı olan Rıdvan Dilmen şu son yorumundan sonra benim için bitmiştir...

@erhun_geyisi:
Kim ne derse desin, Rıdvan Dilmen'in futbol değerlendirmelerini her zaman çok önemserim. Ama siyasete girdiği zaman kulaklarımı tıkıyorum

@samilbi
Rıdvan Dilmen pozisyon hatası yapıyor.

@alkarsilayan
% yüz futbolda, Rıdvan Dilmen'in Başbakan hakkında söylediklerine, bir Fenerbahçe taraftarı olarak % yüz katılmıyorum.

@gokhanduldul
Tüm sevgimi sıfırladın Rıdvan Dilmen

@cantatilyapsin
Fener beklemediği yerden gol yedi- Bakınız RIDVAN DİLMEN

@hsakir
Kusura bakma Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe taraftarı senin gibi düşünmüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam30 Aralık 2013 01:42

    herkes kendi işini yapsın rıdvan, nasıl stada siyaset girmemeli diyorsan sen de siyasetten bahsetmemeliydin kardeşim kendi işine bak, bir sürü taraftarın yaşadığı son 2 yılı çizip atma, benim yüzümden olmadı bunlar

  • osman30 Aralık 2013 01:24

    durusunu bozma adamın hası

  • YILMAZZ30 Aralık 2013 01:20

    Demokratik tepki göstermek ile siyaset yapmanın apayrı şeyler olduğunu ne zaman anlayacağız??İşin ilginç yanı futbola siyaset karışmasın diyor,,ondan sonra tamamen siyasi bir yorumda bulunuyor..!..!ülkede resim olmuş insanların şuursuzluklarından bıktık usandık..!!başkasına yapma dediği şeyi kendisi yapan insanların bolluğu her geçen gün artıyor..birde ,şuna siyaset karıştırmayın buna siyaset karıştırmayın şeklindeki klasik söylev kabak tadı verdi,,ya kardeşim ülkedeki bütün sistemlerin ana destekçisi siyaset değilmidir??futbol izleyicisi uzaydanmı misafir ediliyor??siyasetin içiçe olmadığı hangi alan kaldıki???herhangi bir yerde biraraya gelmiş toplulukların ülkeyi yönetenler ile ilgili ortak görüşü varsa ve bunu yansıtıyorlarsa buna siyaset yapıyorlar denilirmi???nihayetinde demokratik bir tepki gösteriliyor,,keşke tüm tepkiler bu şekilde olsa ,şiddet içermeden gelip geçen bu tarz tablolar ,tepkilerini şiddete dönüştürenlere ders bile olabilir.!!sporda siyaset olmaz diyenler ,,,,ilgili bakanlık siyasi görüşü olmadanmı görev yapıyor??. spordan sorumlu bakan sporseverler tarafından protesto edilse ,bunun adına siyaset denilirmi? demokratik tepkilerin adının siyaset olarak lanse edilmesinden vazgeçin artık.!!!!!ordakiler hep bir ağızdan '''Türkiye seninle gurur duyuyor'' deselerdi,,yapmayın futbola siyaset karıştırmayın diyecekmiydiniz??nihayetinde geçmişte stadlarda bu tarz sloğanlarda atılmadımı??KİTLELERE HİTAP EDEN BİR KANALDA ,DEMOKRATİK TEPKİLERİ SİYASET YAPILIYOR GİBİ GÖSTERİP, ÇAKTIRMADAN YÖNLENDİRMEDE BULUNMAK,BİR NEVİ SİYASET YAPMAK DEĞİLMİDİR?.!!bizde o zaman kamuoyunda tanınmış biri olarak git gir bir partiye siyaset yapacaksan orda yapmı diyelim, yoksa kendi görüşünü sunması demokratik bir hakmıdır diyelim??herkesin kendi görüşü doğrultusunda fikrini söylemesine ve şiddet içermeyen her türlü demokratik tepkiye saygı göstermedikten sonra biz ve onlar tablosu içinde ,hepimizi derinden etkileyen ,sosyal yapıyı allak bullak eden gerilimle yaşamaya devam ederiz!!Kamuoyuna mal olmuş insanların , bin düşünüp bir konuşma prensibi edineceği günleri hasretle bekliyoruz.!!

  • oktay doğaner30 Aralık 2013 00:48

    seni çok seviyodum, beğeniyodum, takdir ediyodum ama şimdi benim için bittin. niye: çünkü benim gibi düşünmüyosun sevgi, takdir hoşgörü bu kadar ayağa düşermi ?

  • kel30 Aralık 2013 00:47

    fb,gs,bjk,ts ve başka takım taraftarı,her partiden ,her mezhepten,etnisiteden insan var,statlara,spora hele de futbola siyaset sokmak demek bu ülkeye hıyanet demek,toplumun ,kalabalığın içine el bombası,molotof atmaktan daha kötü,tehlikelidir,bunu yapanlarda vatansever olduğunu söyleyemezler,kimse inanmaz.

  • adsız30 Aralık 2013 00:37

    yorum ky,senin gibilerin mantığı ile senin yaptığın da,o statta bağıranların ki de bir nevi yalakalık,hemi de abd-mossad yalakalığı,değilse de onların değirmenine su taşımak,türkiyeye zarar vermek.

  • Vatandas30 Aralık 2013 00:18

    AK Partiye oy vermis deyilim.Ilk secimde oy AK partiye. Gecmis Hukumetlerin Icinde Ulkeye Ve Ataturk un Projelerine Ilk Hayata geciren Bu hukumettir .

  • ismail 30 Aralık 2013 00:16

    ben sn dilmene katılıyom

  • ww30 Aralık 2013 00:15

    Hesap işi bunlar , fener aklanacak yazın bi yere

  • x30 Aralık 2013 00:10

    Rıdvan haklı,stad siyaset yeri değil,siyaset sevenler gitsin partilere,orada sitaset yapsın,sanırım orada bağıranlara sorsak"spora siyaset bulaşmasın" derler.

  • halk30 Aralık 2013 00:03

    ben katılıyorum ve destekliyorum başbakanı at gözlüklerini çıkarında davletini seven insanlar olun

  • ky30 Aralık 2013 00:00

    devir yalakalık devri rıdvancımda modaya uymuş....