E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım'dan ABD'ye uyarı---

Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye uyarı

Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye uyarı
31 Aralık 2016 - 19:52 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'nin elindeki silahların ABD malı olduğunu söyledi ve ABD'yi uyardı

Başbakan Binali Yıldırım Kilis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan açıklamalarında terör örgütünün kullandığı silahların, YPG'den gelen ABD menşeili silahlar olduğunu belirterek, 'ABD'nin, yıllardır dost ve müttefiki olan Türkiye ile bu meseleyi ele almasını bekliyoruz' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

YPG'DEN GELEN SİLAHLAR ABD MENŞEİLİ

Maalesef bu tutumu tasvip etmiyoruz. Yurt içindeki terörle mücadelede teröristlerin kullandığı silahların YPG'den gelen Amerika menşeili olduğunu biliyoruz. Yıllardır dost ve müttefik olan Türkiye ile bu meseleyi ele almasını bekliyoruz.

TEHDİT NEREDEN GELİRSE GELSİN...

Ülkemizin Güney sınırlarından vaki olacak her türlü terör hadisesine karşı gereken tedbirleri alırız. Bugün Güneydoğu'da ve Doğu'da yaptığımız terörle mücadelede teröristlerin desteğinin Suriye'den geldiğini biliyoruz.

Tehdit eden nereden gelirse gelsin bu tehdidi bertaraf etme, ülkemizin can ve mal güvenliğini korumak en büyük önceliğimizdir. Suriye'deki masum insanların da terör karşısında korunması bizim, koalisyon güçlerinin, Rusya'nın görevidir. Bu vesile ile 2017'nin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Fırat Kalkanı'nda operasyon yapan, mücadele eden güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Trabzonlu01 Ocak 2017 08:06

    işittin silahlarını kim veriyor sorabilirmiyim?

  • Hatice Luley01 Ocak 2017 00:50

    Daişin elindeki silahların amerikan malı olduğunu bütün dünya duymalıdır. Bu konuda Birleşmiş Milletler'e resmi bilgi verilmeli ve amerikayı reklam etmek gerekiyor.Utanmaz arlanmaz davranışlar reklam edilirse, ancak o zaman yapamazlat. Medya ispat fotpğrafları ve yazılarla bu konunun üzerine gitmeli. Natodan çıkmakla tehdit edebiliriz,böyle kalleşlerle müttefik de olsak daha zarar veriyorlar. Açıkça, net olarak terör örgütlerine silah verip, bize zarar verdikleri için kızdığımızı ve buna devam etmeleri halinde nato'dan çıkacağımızı bildrmeliyiz. Bizi kaybetmeyi göze alamazlar,alırlarsa da, kalleşlerden hayır beklenmez, zarardan başka.

  • ANLAMAYAN VAR MI01 Ocak 2017 00:18

    YAVV SURİYEDEKİ SAVAŞI ESEDE DAHİL TÜM İKTİDAR YÖNETİMLERİ ORTAK YÖNETİYOR.HALA ANLAMAYAN VARMI?1 DÜNYA SAVAŞI BİLE 4 YIL SÜRMÜŞ..SURİYE KAÇ YIL OLDU?NEDEN?AMAÇ SURİYE DEĞİL.VATANDAŞIN TERK ETTİRİLMESİ

  • mehmet31 Aralık 2016 23:54

    ABD bölgeden çekilmedikçe sorunlar bitmez

  • duygu31 Aralık 2016 22:36

    obama gider ayak silahlari yigmistir.

  • Hırsızlık fıtratlarında var!!!!31 Aralık 2016 22:17

    Tuzları kuru kaçıcak uçakları da var halkı hiç düşünmedilrt

  • emekliasker31 Aralık 2016 21:44

    cüneyt azıcık vatanını sev yoksa sevdiğin yere git haklı başbakanımız

  • Cüneyt 31 Aralık 2016 20:25

    Sen kim ABD yi uyarmak kim...