E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan köşke aday olursa ne kadar oy alır---

Başbakan köşke aday olursa ne kadar oy alır

Başbakan köşke aday olursa ne kadar oy alır
11 Nisan 2014 - 16:53 borsagundem.com

KONDA araştırmanın Genel müdürü Bekir Ağırdır cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Türkiye’de seçim sonuçlarını en yakın oranda tahmin eden araştırma şirketlerinden KONDA’nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki seçmen eğilimini star gazetesine değerlendirdi.

Erdoğan’ın 22 milyon oy almasının yeterli olacağını belirten Ağırdır, “17 Aralık’ın etkisiyle de MHP’ye 2 milyon kaçırdığı oy var. 17 Aralık olmasaydı, araştırmalarımıza göre Ak Parti yüzde 52 - 53’lere çıkmıştı. Kimseyle ittifak yapmasına da ihtiyaç yok” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tc81haber11 Nisan 2014 19:25

    Benim cumhurbaşkanımın içinde oynamak isteyen bir çocuk olmalıdır. Sevgi gözleriyle bakan bir insan olmalıdır Dünyanın en önde gelen bilgesi olmalıdır Vizyonu beynindeki göz olmalıdır Vizyonu geleceğin ışığı olmalıdır Cumhurbaşkanı seçilince sonuçta yeni bir dünya kurulacaktır Cumhurbaşkanı yenidünyanın düşünce adamı olmalıdır İnsan hem aynadır hem de ona bakan yüzdür Yüzün süsü olan gözler iç güzelliğin ışığı olmalıdır İnsan her yerde insandır ama cumhurbaşkanı insanlığın simgesi olmalıdır Son olarak şunu söylemek istiyorum: İnsan yaratılan bir varlık olduğundan onda yaratanın yüzü görülmelidir. Bu özellikleri taşıyan insana göğsümü gere gere ‘Benim Cumhurbaşkanım’ derim.

  • mali11 Nisan 2014 19:06

    Birinci tur olmasa İkinci turda kesin gibi. Bence artık Cumhurbaşkanlığı seçimi gündemden çıkmıştır. Sonuç, Erdoğan ne isterse o.

  • cemil 11 Nisan 2014 18:51

    olsun olsun memlekette her yer ev olsun, gayrımenkul rantına devam