E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBarış sürecinde ne olacak?---

Barış sürecinde ne olacak?

Barış sürecinde ne olacak?
18 Eylül 2013 - 08:47 borsagundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan,demokratikleşme paketini ay sonuna kadar açıklayacağını bildirdi

Başbakan Tayyip Erdoğan, demokratikleşme paketini ay sonuna kadar açıklayacağını bildirdi. Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile düzenlediği ortak basın toplantısında soru üzerine Erdoğan, bugün pakete ilişkin çalışmanın ilk etabını tamamladıklarını söyleyerek, şunları kaydetti:
"Görevlendirmeleri yapmak suretiyle arkadaşlarımız redaksiyonu yapacaklar. Ay sonuna kadar ben de basın toplantısıyla bunu açıklayacağım."
AKP, pakete ilişkin geçen haftaki çalışmaların ardından dün de bir araya gelmişti. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de toplantının ardından Twitter'da yaptığı açıklamada, pakete
ilişkin redaksiyon çalışmalarına başlanacağını, paketin daha sonra da Başbakan Erdoğan tarafından kamuyuna açıklanacağını bildirmişti. Başbakan Erdoğan, Suriye helikopterinin düşürülmesi ile ilgili olarak da bu olayda 2 kilometre kadar sınır ihlalinin söz konusu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Bu sınır ihlali nedeniyle uyarılara da kulak asmayınca kurallar iletilmiş silahlı kuvvetlerimiz tarafından gereği yapılmıştır."
TSK'ya belli alanlarda yetki verildiğini, Suriye konusunda da angajman kurallarına yönelik yetkilendirmeyi yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, "Benim de açıklamam vardı sonra ihlalleriolursa angajman kuralları işletilir dedik" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÜTNM20 Eylül 2013 11:36

    Nasıl bir demokratikleşmedir bu anlayan var mı ? Her şeye kendi karar verecek , herşeykapılar ardında görüşülecek , halka hiçbir şey sorulmayacak ama biz demokratikleşeceğiz öylemi :)) bunun adı bence başka bir şey olmalı aslında ama neyse zaman gösterecek ....