E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona’nın genç yeteneği Xavi Simons kulübe veda etti!---

Barcelona’nın genç yeteneği Xavi Simons kulübe veda etti!

Barcelona’nın genç yeteneği Xavi Simons kulübe veda etti!
23 Temmuz 2019 - 17:22 borsagundem.com

Barcelona'nın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldız adayı olarak görülen genç yetenek Xavi Simons sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak takıma veda ettiğini açıkladı.

Barcelona'nın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldız adayı olarak görülen genç yetenek Xavi Simons sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak takıma veda ettiğini açıkladı. Barcelona'nın yıllardır yatırım yaptığı ve takımın geleceği olarak görülen Simons'un bu vedası kulüpte şok etkisi yarattı.

Barça altyapısında yetişen Simons, kulübün gelecek vadeden yıldızlarından biri olarak görülüyordu ancak 16 yaşındaki futbolcu, İspanyol devinden ayrılacağını açıkladı.

Hollandalı genç yetenek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Barcelona’ya veda etti.

Football Espana’da yer alan habere göre Simons’ın menajeri Mino Raiola ile Katalan kulübü arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası oyuncunun takımdan ayrılmasına karar verildi.

Hollandalı genç yıldız adayının şimdi yeni bir macera için Fransız devi Paris Saint-Germain’in yolunu tutacağı konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah26 Temmuz 2019 22:10

    Youtube Fenerbahçe alt yapısında oynayan Ömer Faruk Beyazı izledim tek kelimeyle olağanüstü birincisi saf solak solak ayağını raket gibi kullanıyor dikine rakibine çok kolay çalım atıyor aynı zamanda hızlı 10 numaranın bütün özellikleri mevcut fenerbahçenin A takımda kadroya alınması gerekir 2003 doğumlu fakat bu sezon kadroya alınması gerekir efsanemiz Alex de souzadan daha kolay çalım atıyor rakibine olağan üstü yetenek.

  • Emrah23 Temmuz 2019 20:54

    Youtube  şimdi izledim çift ayaklı fakat saf solak değil sağ ayağını daha etkin kullanıyor bide dikkatimi çeken dikene rakibine çalım atmakta zorlanıyor fakat kumaşı iyi ama öyle aman aman değil.10 numara mevkide oynayan futbolcunun en büyük meziyeti rakibine dikine çalım atıp organizasyonu yapmaktır messi de olduğu gibi.

  • Emrah23 Temmuz 2019 20:27

    Bence yetersiz görmüştür barca anlaşmazlık bu yüzden çıkmıştır tahminim  Lionel Messi de barca alt yapısından yetişme 18 yaşında A takım da yer almıştır diyeyim.ayrıca Xavi Simons 16 yaşında.