E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona'da şampiyonluk coşkusu---

Barcelona'da şampiyonluk coşkusu

Barcelona'da şampiyonluk coşkusu
18 Mayıs 2015 - 01:38 borsagundem.com

La liga'da bitime bir hafta kala Barcelona, Atletico Madrid'i deplasmanda yenerek şampiyonluğunu ilan etti

İspanya ligi La Liga'da bitime bir hafta kala Barcelona şampiyonluğunu ilan etti. Atletico Madrid'i deplasmanda Messi'nin golüyle 1-0 yenen Barcelona İspanya'da 23. kez mutlu sona ulaştı.

İspanya Ligi 37. hafta maçında Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile Barcelona karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'da oynanan maçta Barcelona, Atletico Madrid'i 1-0 yendi ve şampiyonluğa ulaştı.



Barcelona'ya şampiyonluğu getiren golü 65. dakikada Lionel Messi kaydetti. Messi böylece Katalan ekibiyle beraber 22. kez kupa kaldırırken Barcelona ise İspanya'da 23. kez şampiyonluğa ulaştı.



Atletico Madrid'de Arda Turan 72 dakika saha kaldı.

CATALUNYA'DA BÜYÜK SEVİNÇ

2014-2015 sezonunun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Barcelona'nın taraftarları şampiyonluğu kutladı. 

Barcelona kentinin merkezindeki Catalonya Meydanı ve La Rambla'da toplanan binlerce Barcelonalı taraftar, şampiyonluk şarkıları söyledi. 

Kutlamalardan dolayı güvenlik önlemleri alan Katalan polisi, meydanda 5 bin kadar taraftarın toplandığını açıkladı. Taraftar gruplarından bazılarının meşaleler yakarak kutlama yaptığı ve meydandaki kalabalığın artmaya devam ettiği görüldü. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)