E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiBankacılık sektörüne Ergun Özen dopingi---

Bankacılık sektörüne Ergun Özen dopingi

Bankacılık sektörüne Ergun Özen dopingi
23 Haziran 2014 - 17:00 borsagundem.com

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen bankacılık sektörü kârlarının geçen yıla yakın olacağını söyledi

Bu yıl banka karları geçen yılki düzeye yakın gerçekleşebilir. Milliyet gazetesinde yer alan söyleşiye göre Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, bu yıl ilk başlarda sektörün çok zorlanacağını düşündüklerini ancak FED’in likidite bolluğunu kısmayı çok iyi yönetmesiyle birlikte gelişmekte olan ülkelere para geldiği için o karamsar görüşü açıkçası terk etmeye başladıklarını söyledi. 

Açıklama sonrasında bugün banka hisselerinde yüzde 42e varan primler görüldü. Bankacılık endeksi yüzde 2,8 yükselirken Garanti Bankası yüzde 3,73 yükselerek 8,55 TL oldu. En yüksek 8,57 görüldü. Vakıfbank yüzde 3,26 oranında, İş C yüzde 3 oranında artışla işlem görüyor. Akbank ve Halkbank hisseleri de yüzde 2,5 oranında primli olarak güne devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • COMMENT 24 Haziran 2014 18:48

    milletin hesabından hesap işletim ücreti,kart aidatı vs tırtıkla sonra da karımız düşmeyecek de..kar alın teriyle kazanılır..milletten tırtıklayarak değil

  • dedikodu24 Haziran 2014 00:48

    İKİ KELAMLA ÇIKAN BİR BORSA HAPŞURUKLA DÜŞEN BİR BORSA BİZİM BORSAMIZ ÇOK BÖYÜKKKKK