E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiBanka iflaslarının Avrupa'ya etkisi---

Banka iflaslarının Avrupa'ya etkisi

Banka iflaslarının Avrupa'ya etkisi
15 Mart 2023 - 20:19 borsagundem.com

AB Komisyonu Finansal Hizmetlerden Sorumlu Üyesi McGuinness, Strazburg'da gerçekleştirilen Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurul oturumunda ABD'deki banka iflaslarının Avrupa'ya etkisi hakkında konuştu

AB Komisyonu Finansal Hizmetlerden Sorumlu Üyesi McGuinness, ABD'deki banka iflaslarının Avrupa'ya etkisini yorumladı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )15 Mart 2023 21:12

    1 dolar ilk ne zaman basıldı ? 1 usd = kaç ons altına eşitti ?.... birde FED çıkıyor ortaya derken yıllar geçiyor 2023 e geliyoruz... 1 dolar ? kaç ons ediyor ? .....  olayı kavradınız... şimdi soruyu düzeltiyoruz... 1 onsd altın 2023 de kaç dolara eşit ?.... Dolar ilk kolonilerde kullanıldığında yada ABD resmid evlet olduğunda ve kullanıldığında 1 onsd kaç dolar idi ? ...YAni dolar değeri karşılıksız git gide bol bol basılmış, dünyada dolar milyonerleri, milyarderleri  türemiş. Bunun sebebi bence, gelişen dünya ile farklı alanlara giden usd lerden dolayı. dünya nufusu gelişiyor usd bas... devletler tahvil basıyor, yeni altınlar kazılıyor pıyasaya, kriptolar, swaplar, vb. karşılıksız işlere usd basıldı, usd uyudukça bir köşede yenısı basıldı matbada... Derken oluşan değer kaşılıksızlığı kriz olarak karşımız açıktı. Bu İktisad kural dışında ve krizler her zaman olacak mantığına döndü. iktisad aşırı şişirmeler yaşıyor. o bakımdan kriz olmaması dönem dönem imkansızdır.