E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBalıkesir'de korkutan deprem---

Balıkesir'de korkutan deprem

Balıkesir'de korkutan deprem
23 Şubat 2015 - 03:34 borsagundem.com

Kandilli Rasathanesi, Balıkesir'de 02.53'te 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Erzurum'da da aynı dakikalarda 3.2'lik sarsıntı oldu

Balıkesir'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre deprem, saat 02.53'te meydana geldi. Depremin merkez üssü Karesi ilçesine bağlı Kabakdere köyü olarak açıklandı. Depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi, 

Deprem kent merkezinde ve diğer ilçelerde de hissedildi. Bazı vatandaşlar soğuk havaya rağmen panikle evlerini terk etti.



4.3 KİLOMETRE DERİNLİKTE

Kandilli Rasathanesi, Erzurum'da saat 02.51'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Duyuruya göre depremin merkez üssü Aşkale ilçesinin Ocaklı köyü. deprem 4.3 kilometre derinlikte meydana geldi.

ANTALYA DA SALLANDI

Bu arada, Antalya'da da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Kumluca İlçesi Altınyaka köyü merkezli depremin saat 23.51'de, 55.5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)